Kan donduran olay! Bu adam sınıf öğretmeni

Mersin’de sınıf öğretmeni A.D. 'Lady' isimli köpeği bir kamyonetin arkasına iple bağladı.

GİRİŞ 25.01.2018 15:09 GÜNCELLEME 25.01.2018 15:31
Bu Habere 23 Yorum Yapılmış

Alınan bilgiye göre, Mersin'de Akdeniz Mahallesi'nde kamyonetin arkasına bağlanarak sürüklenip öldürülen köpeğin görüntüsü bir sürücü tarafından cep telefonu kamerasıyla görüntülendi. Sosyal medyada paylaşılan görüntülere tepkiler çığ gibi büyüdü. Olay sonrası köpeğin sahibi Gökhan Özcan'ı ziyaret eden hayvanseverler olayla ilgili bilgi alıp konunun takipçisi olacaklarını belirtti.

Hayvan hakları savunucusu Semih İğğdigül, "Bir kişi pikabın arkasına köpeği bağlıyor, sürükleyerek öldürüyor. O köpek sahipli bir köpek. Kimliği burada. Biz artık bu olaylardan bıktık. Bakın devamlı söylüyoruz yeter diyoruz. Bunlar mal değildir bir candır. Can olmasını istiyoruz. Kanunlarımız, cezamız ve yargımız bu olaya el atacak. Olay savcılığa intikal etmiştir. Buna Mersin Barosu Hayvan Hakları Komisyonu el atmıştır. Bu olay burada kapanmayacaktır. Bunu yapan cani en büyük cezayı da alacaktır" dedi.

Köpeğin sahibi Gökhan Özcan, "Sınıf öğretmeni bir arkadaş, benim evim ıssız diyerek köpek istedi. Bende de 2 köpek olunca insanlık namına bir tanesini verdim. Verdim ama arabanın arkasında sürüyerek geri getirdi. Ben ne yapıyorsun deyince tartışma yaşandı. Köpeğimi almak istedim ama vermedi. Video fotoğraf çekince 'kim olduğumu biliyor musunuz?' dedi. Arabasından silah kabzası çıkarınca biz korkup eve kaçtık. Bu insanlık mı?" şeklinde konuştu. Savcılığa suç duyurusunda bulunduğunu anlatan Özcan, "Bugün bunu yapanın yarın çocuklara aynısını yapmayacağı ne malum. Ben köpeğime tam 8 ay evimin içinde bakmıştım, üşür diye" dedi.

YORUMLAR 23
  • Harun 6 yıl önce Şikayet Et
    yine dinimiz yine devletimiz karalaniyor.dinimizde hayvan haklari diye bir sey vardir.
    Cevapla
  • Ali 6 yıl önce Şikayet Et
    Köpek sahibi de suçludur. Sadist oluyor bu köpek besleyenler ona buna saldırıyor. Öldüren vicdansız ama bu köpek besleyenler de sapkın kişiler
    Cevapla
  • syç 6 yıl önce Şikayet Et
    biz bu tiplemelere Allahsız kitapsız deriz. Yani hiçbir şeyden korkmayan İNSAN!
    Cevapla
  • oğuzhan 6 yıl önce Şikayet Et
    bu iğrenç olayın aynısını yapan bir kişinin traktör tekerine takılarak geberdiğini duymuştum, rabbim en iyisini bilir ve müstehakını verir inşallah...
    Cevapla
  • Kudüs 6 yıl önce Şikayet Et
    Amin
    Cevapla
  • sami kaya 6 yıl önce Şikayet Et
    işin aslını öğrenmek lazım , tek kişilik ifade olmaz ...
    Cevapla
  • Yuh 6 yıl önce Şikayet Et
    Yahu resim foto ortada..biri baglamis bu kopegi
    Cevapla
  • misaf 6 yıl önce Şikayet Et
    isin asli ne olabilir? bir canin arabanin arkasjnda suruklenerek oldurulmesine sebep olacak asil sey nedir acaba?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
36 bin sağlık personeli alınacak!