Ali Dede hastaneye kaldırıldı!

Bolu'da, evini kaybettiği yangından kurtarılan kedisiyle kucağında verdiği görüntüyle gündeme gelen Ali Meşe, soğuk algınlığı ve grip şikayetleri üzerine tedavi altına alındı.

Ali Dede hastaneye kaldırıldı!
Ali Dede hastaneye kaldırıldı!
GİRİŞ 25.01.2018 15:52 GÜNCELLEME 25.01.2018 15:52
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

17 Ocak'ta, Mudurnu'ya bağlı Ordular köyünde sobasını benzin dökerek  tutuşturmak isterken çıkan yangında evini kaybeden ve kent merkezindeki oğlu  Ahmet Meşe'nin yanında kalan Meşe, soğuk algınlığı ve grip şikayetleri üzerine  Abant İzzet Baysal Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.

Kontrollerin ardından Göğüs Hastalıkları Servisi'ne alınan Meşe'nin  tedavisi sürüyor.

Babasını soğuk algınlığı ve öksürük şikayeti üzerine hastaneye  getirdiklerini ifade eden Ahmet Meşe, "Babamda  öksürük vardı ve göğsü dolmuş durumdaydı. Hastaneye getirmeden önce tansiyonu  yüksekti. Yapılan muayenenin ardından tansiyonu normale döndü ve sağlığı iyiye  doğru gidiyor. Sadece öksürüğü kaldı." diye konuştu.

Ahmet Meşe, babasının hastanedeki tedavisinin birkaç gün süreceğini,  babasının sağlığına kavuştuktan sonra hastaneden çıkartılacağını ifade etti.

Ali Meşe de iyi olduğunu, öksürüğün geçmediğini, iyileşene kadar  hastanede kalacağını söyledi.

Mudurnu ilçesinde 17 Ocak'ta çıkan yangında evini kaybeden 83  yaşındaki Ali Meşe'nin, yanan evinin önünde alevlerin arasından kurtarılan  kedisini kucağına alarak sevmesi fotoğraflara yansımıştı. Yerel ve ulusla çapta  yardım kampanyaları başlatılan Meşe'nin yaşadığı süreç Türkiye ve dünya basınında  da yer bulmuştu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • Hacer 6 yıl önce Şikayet Et
    Allah devletimize zeval vermesin, Rabbim Türkiye'yi ve hayırda çalışanları korusun inşaallah. Ali dedem, Sen ne güzel bir insansın , Kediye merhamet şefkatle, Muamele ettin.. Bak bütün Türkiye'de sana sahip çıktı dedem. (Allah hayırlı şifa versin inşaallah. Çok tatlı güzel bir çehren var dedecim
    Cevapla
  • Vatandaş 6 yıl önce Şikayet Et
    Ali dedeme Allah acil şifalar versin. Gönlüne göre güzelde sıcacık bir ev versin. Allah yar ve yardımcısı olsun. Amin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti