'Şehit maaşına haciz' olayında flaş gelişme!

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Afrin şehidi Musa Özalkan'ın emekli ikramiyesine ve arabasına haciz işlemi başlatan avukat Emine Gün'le ilgili açıklama yaptı.

GİRİŞ 14.02.2018 11:02 GÜNCELLEME 14.02.2018 14:10
Bu Habere 47 Yorum Yapılmış

Adalet Bakanı Abdülhamit Gül, Yozgat'ta şehidin maaşına konulmak istenen haciz işlemiyle ilgili konuştu. Gül konuyla ilgili şöyle konuştu:

"Bu icra tabi ki durdurulmuş durumda. Biz aynı gün Adalet Bakanlığı olarak Yozgat Cumhuriyet Başsavcılığı'na suç duyurusunda bulunduk, Yozgat Barosu'na da disiplin ve ceza soruşturması talebinde bulunduk. Buradan baroya çağrım; bir an önce dosyanın incelenmesi ve gerekli incelemenin bir an önce yapılması. Meslek çıkarılmasını Baro değerlendirecek ama biz Adalet Bakanlığı olarak takipçisiyiz.

 

 

Adana'da şehit annesine yapılan saygısızlık yapan kişi ile ilgili soruşturma başlatıldı ve kendisi tutuklandı. Bu konuyu da takip ediyoruz. Şehit ve gazilerimiz için çok sayıda düzenleme yaptık ama bunlar tabi ki de yeterli değil."

YORUMLAR 47
  • hopss 6 yıl önce Şikayet Et
    2,5 tl için annesi yaşındaki kadını ağlatan adana da delikanlı yokmu ,hep şekilsiniz ama boşsunuz
    Cevapla
  • hayduz 6 yıl önce Şikayet Et
    Şehidimiz için Allah Rahmet eylesin. Bu olay çok basit hükümet şehit olan tüm şehitlerin borçlarını kefil olup ödeme ile ilgili bir yasa çıkardığında bu iş çözülür. Ayrıca annesini çocuğunu bırakıp askere giden tüm gençlerin askerlik boyunca minimum askeri ücret ödeme ile ilgili bir çalışma yapılmalı. bu gençler askere gittiğinde gerçekten geride kalan aile fertleri çok zor durumda kalıyor. Lütfen bu konuda da bir girişimde bulunulsun
    Cevapla
  • Kamil 6 yıl önce Şikayet Et
    bütün bu tartışmaların kaynağı bir trafik kazasından kaynaklanıyor, TR mecburi trafik sigortası ne işe yarıyor ? madem sigorta hasarı ve tazminatı karşlamıyor niye zoraki yaptırılıyor, bir vatansever avukatta çıksın şehit yakının hakkını arasın.
    Cevapla
  • vay be arkadaş 6 yıl önce Şikayet Et
    trilyonlar versen o şehidii geri getirebilirmisin getiremmessin o Şehid hepimiz için canını feda etti borç nedir ? borcu kanıyla ödenmiştir...aşağıda zart zurt öten yok dış ülkeye borçlu olsaydı falan filandı diyenelr oğlum siz boşuna nefes alıyorsun havayı tüeketmeyin ...
    Cevapla
  • gingo 6 yıl önce Şikayet Et
    borcun ne olduğunu bilmiyom ama borç borçtur. kul hakkıdır. kul hakkını Allah affetmezken size ne oluyor anlamadım... herhalde şehidin Allah ın huzuruna kul hakkıyla çıkmasından yanasınız. sehadet ya da normal ölüm. kul hakkının affı ok kardeşim Allah huzurunda... mülki erkan her kimse bu olayı hem şehidin hem de alacaklının lehine hemen çözmeli.
    Cevapla
  • Kadir 6 yıl önce Şikayet Et
    Ticaret yapıp borclanmamıs mahkemenin verdigi tazminat kararı.. kazada hasar gören araç 110 bin etmez ama karar böyle..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir