Afrin’de her taşın altından PKK çıkıyor

PKK ve Suriye kolu PYD’nin silahlı kanadı YPG arasındaki ilişki bir kere daha ifşa edildi. Öldürülen YPG’li teröristin hücum yeleğinde, bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın arması çıktı.

Afrin’de her taşın altından PKK çıkıyor
Afrin’de her taşın altından PKK çıkıyor
GİRİŞ 17.02.2018 11:02 GÜNCELLEME 17.02.2018 11:09
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

Afrin’de öldürülen YPG'li teröristin hücum yeleğinden bölücü terör örgütü PKK’nın elebaşı Abdullah Öcalan’ın armasının çıkması, iki terör örgütü arasındaki bağı bir kez daha ortaya koydu. 

Türkmenlerden oluşan Fatih Sultan Mehmet Taburu’nda YPG’ye karşı gönüllü olarak savaşan Rizeli Murat Kutanis tarafından çekilip paylaşılan fotoğraflar, terör örgütleri YPG ve PKK arasındaki bağı bir kez daha ifşa etti.

 

 

Fatih Sultan Mehmet Taburu’nun düzenlediği operasyonda öldürülen YPG'li teröristin hücum yeleğinin üzerinde bölücü terör örgütü PKK elebaşı Abdullah Öcalan’ın arması çıktı.

Öte yandan Afrin’de bulunan bir ilköğretim okulunda bulunan ders kitabındaki haritada, Türkiye’nin Karadeniz bölgesine kadar uzanan Doğu ve Güneydoğu bölgesi sınırları ile İran, Irak ve Suriye’nin bir bölümü Kürdistan olarak gösteriliyor.

YORUMLAR 12
  • Yavuz 6 yıl önce Şikayet Et
    Yavuz sultan selim o haritayi gorse ben ne diye kürtleri erzincan,sivas,erzurum,kars,igdir,ardahana yerlestirip azeri ve alevi turkmenleri oralardan sürdüm diye hayiflaniyordur.Bizde 20-30 sene sonra mersin,adana,antep,marasa niye sahip cikmadik diye hayiflanabiliriz.
    Cevapla
  • Nazım 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahına gurban olurum o ne muhteşem bir duruş, Maşallah Süphanallah. Ey CHP görüyormusun ÖSO da aslında biziz içerisindeki Türkmen tugayları Rizeli, Trabzonlu, Erzurumlu belki Tokatlı ,Yozgatlı. Bu coğrafya aynı hamurdan yani Osmanlı , yani İslamın hamuruyla yoğrulmuş. Biz CHP nin ızdırabını gayet iyi anlıyoruz ya neyse...
    Cevapla
  • Musa 6 yıl önce Şikayet Et
    Allahına gurban. Allah sizi korusun gardaşlarım.
    Cevapla
  • ...kastamonulu 6 yıl önce Şikayet Et
    gönüllü rizeli ALLAH senden razı olsun ...
    Cevapla
  • Vatann sever 6 yıl önce Şikayet Et
    Harita çok enteresan teröristler neden Türkiye ve İran'dan toprak alıyor ?ırak ve Suriye daha kolayken ABD planı Irak Suriye çantada keklik iki ülke İran Türkiye hedef aferin ABD ama yemezlerrrrr
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Dünya bu görüntüyü konuşuyor! Üniversitenin binasına keskin nişancı yerleştirdiler
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?