Şehidin annesinden ağlatan sözler

'Zeytin Dalı Harekatı' şehidi Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın annesi Ülker Akpınar, "Evlatsız olunur, eşsiz de olunur, anne ve babasız da olunur; ama asla ve asla vatansız olunmaz" diyerek, töreni katılanları duygulandırdı.

Şehidin annesinden ağlatan sözler
Şehidin annesinden ağlatan sözler
GİRİŞ 19.03.2018 08:36 GÜNCELLEME 19.03.2018 08:41
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Beşbinevler Şehitliği'nde yapılan törene Vali Kemal Çeber, AK Parti Karabük milletvekilleri Mehmet Ali Şahin ile Burhanettin Uysal, Belediye Başkanı Rafet Vergili, Garnizon Komutanı Albay Tekin Nemlioğlu, Cumhuriyet Başsavcısı Ahmet Fatih Ağca, İl Emniyet Müdürü Mehmet Emin Akay, şehit yakınları, gaziler, siyasi parti ve sivil toplum örgütü temsilcileri, öğrenciler ile Karabüklüler katıldı. Şehitliğe çelenk bırakılmasının ardından saygı duruşunda bulunuldu. İstiklal Marşı'nın okunmasından sonra 3 el saygı atışı yapıldı.

Törene, Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK) Afrin'deki terör örgütlerine yönelik sürdürülen 'Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit olan Piyade Astsubay Kıdemli Çavuş Ömer Bilal Akpınar'ın annesi Ülker Akpınar da katıldı.

 

 

"UNUTMAYACAĞIZ, UNUTTURMAYACAĞIZ"

Anne Akpınar, törende yaptığı konuşmada, Bedir'den Malazgirt'e, Çanakkale'den Afrin'e, zalimin zulmünden mazlumu kurtarmak için vatan, namus ve mukaddesat uğruna mücadele eden, bu uğurda kan döken şehit ve gazilerin kahramanlık ve fedakarlıklarını hiçbir zaman unutmayacaklarını ve unutturmayacaklarını söyledi.

Konuşmasıyla törene katılanları duygulandıran anne Akpınar, gösterilen azim ve mücadelenin kendilerine ve kendilerinden sonra gelecek nesillere yol göstereceğini belirterek, şunları söyledi:
"Bizler asla unutmamalıyız, bizler Seyit Onbaşıların, Nene Hatunların, Şerife bacıların, Kara Fatmaların, Halime Çavuşların ve nice şehit olan ecdadın torunlarıyız. Şairimizin dediği gibi 'Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır. Toprak, eğer uğurunda ölen varsa vatandır'. Bu yüzden Rabb'im bizim birliğimizi daim etsin.

Bizleri vatansız, bayraksız, ezansız bırakmasın. Evlatsız olunur, bugün benim oğlumun gidişinin 40'ıncı günü. Eşsiz de olunur, anne ve babasız da olunur; ama asla ve asla vatansız olunmaz. Bizleri bu büyük zaferi ve gururu nasip eden Yüce Allah'a hamdediyoruz. Başta Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve onun silah arkadaşları olmak üzere bu mücadeleye iştirak eden büyük Türk ordusunun kahraman mensuplarını, onu her şeyiyle destekleyen aziz Türk milletini ve vatanları uğruna hayatlarını feda eden bütün şehitlerimizi bir kez daha rahmetle şükranla anıyoruz. Ben bir şehit annesi olmaktan gurur duyuyorum. Rabb'im birliğimizi daim etsin, bizleri vatansız bırakmasın."

YORUMLAR 5
  • Ali aksoy 6 yıl önce Şikayet Et
    Vatansizligin ne denli bir şeytan üçgeni oluşturdugunu,avrupada,balkanlarda,filistinde gördük,insana hayvan muamelesi!allahim ne büyüksün kü,bu millettin başina bir kişi nasip ettin,insanlari uyandirdi
    Cevapla
  • Hamidiye Süvarisi 6 yıl önce Şikayet Et
    Aynen öyle annem.aynen öyle.Vatansızlik çok zor.Vatansız yasanilmaz.
    Cevapla
  • vatandaş. 6 yıl önce Şikayet Et
    anası temiz evladı temiz yigit insanlara selam olsun....Allah sayılarımızı artırsın Allah razı olsun...
    Cevapla
  • Türkgücü 6 yıl önce Şikayet Et
    Vay Annem senin milyonlarca evladın var bu Ülkede Yalnız değilsin.
    Cevapla
  • Muharrem T. 6 yıl önce Şikayet Et
    Ne mübarek bir annesiniz siz, Rabbim şehid evladınızı Hz. Peygambere (sav) komşu eylesin inşallah...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Rusya, Türklere kapılarını ardına kadar açıyor