Yanlış park diplomatik kriz çıkardı!

Belarus'ta Türkiye Büyükelçiliği'ne ait diplomatik plakalı bir aracın park ihlali yaptığı iddiası nedeniyle, Belarus Dışişleri Bakanlığı'nın başkent Minsk'deki Türkiye Büyükelçiliği'ne nota verdiği bildirildi.

Yanlış park diplomatik kriz çıkardı!
Yanlış park diplomatik kriz çıkardı!
GİRİŞ 10.04.2018 09:49 GÜNCELLEME 10.04.2018 09:49
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Minsk'te 7 Mart tarihinde tren istasyonu yakınlarında Türkiye Büyükelçiliği'ne ait diplomatik plakalı BMW marka aracın park ihlali yaptıği iddia edildi.

Onliner.by sitesine bir vatandaştan gelen şikayetin ilgililere aktarılması üzerine, Belarus Dışişleri Bakanlığı'nın Türkiye Minsk Büyükelçiliği'ne nota verdiği belirtildi. Şikayette bulunan kişi, sürücüyü park ihlali konusunda uyardığını, ancak uyarısının dikkate alınmadığını öne sürdü.

Bunun üzerine Belarus Dışişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada, "Türkiye Büyükelçiliği'ne konuyla ilgili nota verildi. Buna karşılık, trafik kurallarına uyulması konusunda bundan sonra daha dikkatli olunacağına dair yanıt alındı" denildi.

YORUMLAR 13
  • Anatolia 6 yıl önce Şikayet Et
    Kriz mi? Gayet normal, olağan cvp da verilmiş.
    Cevapla
  • Konyalı 6 yıl önce Şikayet Et
    Kesin chp zihniyeti taşıyordur
    Cevapla
  • Aaa 6 yıl önce Şikayet Et
    Sen beni tanımadın galiba evet evet tanımadın....
    Cevapla
  • Eski Diplomat 6 yıl önce Şikayet Et
    Turkiye'nin disari gonderdigi memurlarin *burnu havada* oldugu icin, bulunduklari ulkenin kurallarini da hice sayabiliyorlar. *Kiymetli hizmetlerinden merkezde istifade* biraz kendilerine ders olur.
    Cevapla
  • Camlica 6 yıl önce Şikayet Et
    Kimse kusura bakmasin o zaman ya bizde bir bosluk var ya anormallik bu sene Subat ayinda Istabulda Allah nasip etti 1 hafta tatil yaptim. Bu gibi araclar Sultan ahmedin icinde geziyorlardi hemde polisin gözü önünde.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği duyurdu! Gaziosmanpaşa'da toprak kayması: 96 vatandaş tahliye edildi
Turistik Diyarbakır Ekspresi ilk seferini yaptı!