Kılıçdaroğlu'na bir kötü haber daha!

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına yönelik "Man Adası" iddialarına ilişkin açılan davada mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun 359 bin lira manevi tazminat ödemesine hükmetti.

Kılıçdaroğlu'na bir kötü haber daha!
Kılıçdaroğlu'na bir kötü haber daha!
GİRİŞ 18.07.2018 12:55 GÜNCELLEME 18.07.2018 12:57
Bu Habere 160 Yorum Yapılmış

Anadolu 20. Asliye Hukuk Mahkemesi'ndeki karar duruşmasında, davalı Kılıçdaroğlu'nun avukatı ile davacılar Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarını temsilen avukat Ferah Yıldız ile davacı Özdemir Bayraktar'ın avukatı Abdullah Demirhan hazır bulundu.

Davayı karara bağlayan mahkeme, Kılıçdaroğlu'nun, Türkiye Cumhurbaşkanı Erdoğan ve yakınlarına toplam 359 bin lira manevi tazminat ödemesine karar verdi. 

 

 

Dava dilekçesinden

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın avukatı Ahmet Özel tarafından, İstanbul Anadolu Nöbetçi Asliye Hukuk Mahkemesi'ne sunulan dilekçede CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun 21 Kasım 2017'de partisinin grup toplantısında yaptığı konuşmalara yer verilmişti.

Kılıçdaroğlu'nun sarf ettiği sözlerin, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın çocukları, kardeşi ve dünürlerini hedef alan küçük düşürücü, aşağılayıcı, gerçek dışı ithamlar ve hakaretler içerdiği belirtilen dilekçede, Erdoğan adına 500 bin lira, çocukları ve diğer yakınları için de toplam 1 milyon lira manevi tazminat talep edilmişti. 

YORUMLAR 160
  • Ay Yıldız 5 yıl önce Şikayet Et
    Kesilen cezaları Kemal ödemiyor ki zaten, Chp ödüyor. devletin verdiği para ile ödeniyor. Hdp ve Chp ye ödenen paralar haram...
    Cevapla
  • Çakır 5 yıl önce Şikayet Et
    kk ile ilgili tüm eleştirel yorumlara katılıyorum ama içten içe de iddianın doğru olmasından korkuyorum. fetö papazının peşinden gidenler de en doğru yolun kendi yürüdükleri yol olduğuna inanırlardı. dolayısıyla hz. peygamber dışında bir yaratılmışa biat bana ters arkadaş, kralcı olamam.
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Aynen kardesim.aynen
    Cevapla
  • osmanoğlu2023 5 yıl önce Şikayet Et
    boşver bay kemal nasıl olsa chp ye çalışan Atatürkten kalma bankanız var... ödesin dursun! sende gaf yapmaya devam etki Başkanımız sevinsin :)
    Cevapla
  • hako 5 yıl önce Şikayet Et
    Bide is bankasinda mevduati olanlar ne olucak sabah gelmis bakmiski bankada para yok olmaz tabi tazminatlari neyle odeyecek kk
    Cevapla
  • Ömer 5 yıl önce Şikayet Et
    Arkadaşlar Allah var yalan söyleyemem bu adamı böyle ağır eleştiri yağmuruna tutuyoruz ama dikkat ettiyseniz ida etiği çoğu şeyde haklı çıktı Allah sonumuzu hayırlı etsin.
    Cevapla
  • Ibrahim 5 yıl önce Şikayet Et
    Mesela o sirket dogru cikti.ortaklari dogru cikti.1 centlik sirket uzerinden 15 milyon dolar turkiyeye gelmis.yani para alis verisi yapilmis.bddk nin raporuna gore bu ada karapara aklama merkezi.baska ornege gerek varmi.bi dogru daha.bu belgeleri yabanci servisler verdi.iki yanlis bi dogru etmez
    Cevapla
  • adam 5 yıl önce Şikayet Et
    mesela bir tanesini söyler misiniz
    Cevapla
  • Sultan Süleyman 5 yıl önce Şikayet Et
    Bu herifin hayatı karardı benden demesi zaten Chp den kovulacak sonrası tam bir sefalet bakın göreceksiniz ilerde bir parkta bir bankın üzerinde montunun altından şarap içerken gazetede resimlerini göreceğiz.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor