35 kilometrelik kuyruğu gören şaştı kaldı!

Kurban Bayramı tatili için yola çıkanlar, TEM'in Bolu geçişinde bulunan Karadeniz bağlantı yolunda yoğunluğa yol açtı, 35 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

GİRİŞ 19.08.2018 15:44 GÜNCELLEME 19.08.2018 16:19
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Kurban Bayramı tatili için yola çıkan tatilciler, TEM'in Bolu, Çaydurt, Yeniçağa ve Gerede kesiminin Ankara yönünde yoğunluk oluşturdu. Özellikle Karadeniz illerine gitmek isteyen sürücülerin Gerede gişelerinden çıkmak istemesi sebebiyle yolun bu kesiminde trafik zaman zaman durdu. Bu noktada 35 kilometrelik araç kuyruğu oluştu.

Trafiğin ilerlememesi sebebiyle sürücüler ve yolcular araçlarından indi. Yol kenarındaki akaryakıt istasyonları, dinlenme tesisleri de doldu. Trafik ekipleri ulaşımın aksamaması için bölgede önlem alarak denetimlerini artırdı.

 

 

Otoyol boyunca sabit ve gezici radarlı hız kontrolleri yapılırken, elektronik tabelalarla sürücüler hız limitlerine ve trafik kurallarına uymaları yönünde uyarıldı. TEM Otoyolu'nda yaşanan trafik yoğunluğu sebebiyle bazı sürücüler, Bolu Doğu ve Yeniçağa gişelerinden D-100 karayoluna çıkış yaparak yollarına devam etti.Trafik yoğunluğunun gün boyu devam edeceği tahmin ediliyor.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Adnan Sandıkcı 5 yıl önce Şikayet Et
    hani ülke krize girmiş batıyordu? millette cuvallan para var baksana yollar bile tıkandı kriz bahane tatil şahane
    Cevapla
  • Turk 5 yıl önce Şikayet Et
    Abi tirlarin neisi var kapattirin kontaklarini bayramdabari cikmasinlar yola tirlar sayin sulayman bey bi el atin su ise kasap bunlar bayramda rahat edek
    Cevapla
  • 57.Alay 5 yıl önce Şikayet Et
    Tesekkurler Turkiye.bayramda memeleketine gidip anansinin babasinin elini open Turkiye.iste Turk olmaktan memnun oldugum noktalar.Krizle bogusurken bu bayram hareketi piyasayi canlandirdi.Tesekkurler Turkiye.
    Cevapla
  • Serdar 5 yıl önce Şikayet Et
    amcaoğlu sabah 7de çıktı,şuan saat 4 çerkeşe bile varamamışlar...
    Cevapla
  • TL yedonus 5 yıl önce Şikayet Et
    yuhhh
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak