Türk Hava Yolları (THY) şirketinin damga vuran yeni pilotu! Maaşı...

Türk Hava Yolları (THY) filosunu genişleterek kadrosuna 500 yeni daha pilot ekleme girişiminde bulunurken farklı bir detay dikkat topladı. Pilotlar arasında Atatürk Havalimanı'nda 10 yıl polis olarak görevini icra eden memur, Türk Hava Yolları kadrosuna pilot olarak yerleşerek maaşı 32 bin TL'ye kadar maaş alabilecek.

Türk Hava Yolları (THY) şirketinin damga vuran yeni pilotu! Maaşı...
Türk Hava Yolları (THY) şirketinin damga vuran yeni pilotu! Maaşı...
GİRİŞ 19.10.2018 21:23 GÜNCELLEME 19.10.2018 21:24
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Türk Hava Yolları (THY) filosunu genişleterek kadrosuna 500 adet yeni pilot dahil etme hamlesini gerçekleştirmek üzere, ''Ailemize Hoşgeldiniz'' adı altında etkinlik düzenledi. Yeşilköy'de yer alan Genel Müdürlük binasında yapılan bu etkinlikte, pilotlar arasında Atatürk Havalimanı'nda 10 yıl boyunca polis unvanıyla görevini ifa eden Musa Aslan ismindeki memur Türk Hava Yolları (THY) kadrosuna pilot statüsünde yerleşerek tüm dikkatleri üzerinde topladı. Türk Hava Yolları'nın (THY) yeni pilotu olarak görev üstlenen Musa Aslan, kadroya transfer olduğu pilotluk mesleğinin çocuk yaşlardan itibaren hayalini kurduğu ve her geçen gün arzusunun artış gösterdiği bir meslek dalı olduğunun özellikle altını çizdi. Tüm bunların yanı sıra, yeni pilot Musa Aslan'ın 32 bin TL'ye kadar maaş alabileceğinin bilgisine ulaşıldı.

musa aslan

 

 

Türk Hava Yolları (THY) yeni pilotu Musa Aslan, pilotluğun çocukluğundan beridir hedeflediği bir meslek dalı olduğunu vurgulayarak, “Havalimanında görev yaptığım sürece uçuş ekiplerini gördüğümde bu isteğimin arttığını anladım. Sabırla yoluma devam ettim. 18 aylık pilotaj eğitimimi tamamladım. Hayal ettiğim şirketteyim. İki meslek de kurallara uymayı gerektiren şerefli meslek. Arkadaşlarım da benimle gurur duyuyor. Azmin sonu başarıya ulaştırıyor” şeklinde ifadelere yer verdi.

musa aslan

YORUMLAR 2
  • BAK-GÖR 5 yıl önce Şikayet Et
    Keşke spor adamı olsaydın Aylık 32 Bin TL nedir ki.Futbolcu ve futbol adamı o parayı yani 32 Bin TL yi Bir(1) saatte kazanıyor.Nasıl kazanıyor,bu para nereden geliyor,yoksa onların kullandığı para farklımıdır ben orasını bilemem.Bazen pis kokular geliyor.
    Cevapla
  • recep 5 yıl önce Şikayet Et
    yani laf mi senin dedigin adam azim etmis çalışmış sen ol futbolcu da 1saate kazan ne alaka
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yerel seçim; Panorama; Son durum
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...