Erdoğan, Samsun'da art arda müjdeleri verdi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun Cumhuriyet Meydanı'nda düzenlenen mitingde konuştu. Erdoğan konuşmasında, "Kahraman güvenlik güçlerimizin çok ince çalışılmış operasyonlarıyla tek bir sivile zarar vermeden teröristleri yok ettik. O gün başarılı olamayanlar bugün bir başka yoldan tünel kazıyorlar" dedi.

Erdoğan, Samsun'da art arda müjdeleri verdi
Erdoğan, Samsun'da art arda müjdeleri verdi
GİRİŞ 03.03.2019 17:02 GÜNCELLEME 03.03.2019 18:04
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Samsun'da halka hitap etti.Erdoğan Samsun için müjdeleri sıraladı. Erdoğan, "Samsun batı çevreyoluna dair kamulaştırma ihalesi yapılacak. Startını buradan veriyorum. 120 kilometre olan bölünmüş yola uzunluğunu 309 kilometreye çıkardık. Körpüleri, kavşakları ve bağlantı yollarını bu yıl bitiriyoruz. Samsun'un İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'ne bağlantısı artık hızlı tren ile olacak. Havalimanızı modernize ettik." dedi.

İşte Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları:

 

Muhalefet aylardır sürdürdüğü liste tartışmasını daha yeni bitirdi. Ne seçim kazanmak gibi bir hedefleri ne de millete hizmet etmek gibi bir dertleri var. Rant kaynağı gibi gördükleri belediyeleri korumak amaçları. 

'MİLLETE TAHAMMÜLLERİ YOK, HAKARET EDİYORLAR'

 

Samsun'da CHP'nin adayı var mı? Cesaret kolay değil.. Niye yoklar… Samsunlunun kimlere hoş geldin diyeceğini biliyorlar. 3-5 mitingle, birkaç tv programıyla bu dönemi savuşturmak. Dert dinlemek onlar için büyük yük. Millete tahammülleri yok. Hakaret ediyorlar.

Cudi'de yıktık, Gabar’da yıktık, Kandil'de yıktık. Yıkacağız. Kahraman güvenlik güçlerimizin çok ince çalışılmış operasyonlarıyla tek bir sivile zarar vermeden operasyonları gerçekleştirdik.

'CHP'NİN ASIL GÖREVİ BÖLÜCÜLERE ARACILIK YAPMAKTIR'

Milli iradeye karşı kazılan bu tüneli CHP'nin rızası ile gerçekleştiriyorlar. Bölücü örgütün siyasi uzantılarının aday göstermediği illerde bu tünel aşikardır.

Şu anki yönetim altında CHP'nin asli görevi bölücülere aracılık yapmaktır. 

'BİZİM İÇİN ANKETÇİLERİN DEĞİL, MİLLETİN SÖZÜ KIYMETLİDİR'

Meydanlardaki bu sevdayı montaj, bindirilmiş kıta diyerek aşağılamaya çalışıyorlar. Buraya ''para için, kömür için, patates için geliyorlar'' diyorsunuz. Burada sadece aşk için gelenler var. Aşk, kişinin sevdiğinde yok olmasıdır. Ben milletimi seviyorum. Milletimle de yok olmaya çalışıyorum. Bizim için anketçilerin değil, milletin sözü kıymetlidir. Bu yolculuk aynı zamanda Kuva-i Milliye ruhudur. 

SAMSUN'A MİLLET BAHÇESİ MÜJDESİ 

Son 17 yılda Samsun'a 29 katrilyon yatırım yaptık. 4 bin 832 adet yeni derslik yaptık. İkinci devlet üniversitesini kazandırdık. Samsun'da eski stadın yerine bir millet bahçesi yapıyor. İnşallah bir köşesine de millet kıraathanesi inşa edeceğiz. 

Sağlıkta 400 yataklı eğitim araştırma hastanesi ile 250'şer yataklı 16'sı hastane toplam 35 tesisi kazandırdık.

PEŞ PEŞE MÜJDELER

Samsun batı çevreyoluna dair kamulaştırma ihalesi yapılacak. Startını buradan veriyorum. 120 kilometre olan bölünmüş yola uzunluğunu 309 kilometreye çıkardık. Körpüleri, kavşakları ve bağlantı yollarını bu yıl bitiriyoruz. Samsun'un İç Anadolu ve Akdeniz Bölgesi'ne bağlantısı artık hızlı tren ile olacak. Havalimanızı modernize ettik.

Üretimi yıllardır ülkemizde kısıtlı olan kenevirin tohumu Vezirköprü'lü vatandaşlarımızın gayretiyle bu yıla kadar getirildi. 166 dekar alanda kenevir tohumu için sözleşme imzalandı. 10 ton kenevir üretimi planlıyoruz. Artık kenevir gömleğini Türkiye'ye değil, tüm dünyaya ihraç edeceğiz. Bu işin pilot ili Samsun olacak.

'CAZİBE MERKEZİ HALİNE GELECEK'

Samsun'un endüstri bölgesi olması için çalışmaları başlattık. Samsun'u yerli ve uluslararası yatırımcılar için önemli bir cazibe merkezi haline gelecek. Bütün bu hizmetlerin yatırımların kesintiye uğramaması için 31 Mart sçeiminden başarıyla çıkmamız gerekiyor. 31 Mart engelini de aştıktan sonra milletimize hizmet için benim dört buçuk yıl daha Cumhurbaşkanlığım var. 31 Mart'ta sizlerden istikrar, güvene, büyük Türkiye idealine oy vermenizi istiyoruz. AK Parti ve MHP ittifak kurdu. İki parti içinde de en ufak bir pürüz olmamalı. 

YORUMLAR 3
  • cabbar 5 yıl önce Şikayet Et
    samsun da ERHAN USTA kazanır...
    Cevapla
  • Misafir 5 yıl önce Şikayet Et
    3600 gelsin
    Cevapla
  • sez6055 5 yıl önce Şikayet Et
    eyt
    Cevapla
DİĞER HABERLER
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar
KDV hilesiyle büyük soygun