Kur’an-ı Kerim yakan Danimarkalı'ya Facebook engeli

Sosyal paylaşım sitesi Facebook, Danimarka’da Kur’an-ı Kerim yakan Sıkı Yön (Stram Kurs) lideri Rasmus Paludan’ın kişisel hesabını askıya aldı.

Kur’an-ı Kerim yakan Danimarkalı'ya Facebook engeli
Kur’an-ı Kerim yakan Danimarkalı'ya Facebook engeli
GİRİŞ 04.05.2019 09:49 GÜNCELLEME 04.05.2019 09:49
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Danimarka’da yaklaşan parlamento seçimleriyle birlikte, son aylarda Müslümanların yoğunlukla yaşadığı semtlerde Kur’an-ı Kerim yakarak İslam ve Müslümanlara hakaret yoluyla, seçimlere girmek için gerekli imzayı toplayan aşırı sağcı Rasmus Paludan, Danimarka medyasına yaptığı açıklamada, kişisel Facebook hesabının askıya alındığını söyledi.

Paludan, Facebook hesabının, platform üzerinden yaptığı ve Müslümanlara hakaret içeren bir fotoğraf yüzünden askıya alındığını açıkladı.

Danimarka medyasına açıklamalarda bulunan Facebook Nordik İletişim Direktörü Peter Münster olayı doğrularken, Facebook’ta kuralların herkes için eşit olduğunu vurguladı.

YORUMLAR 1
  • Memoks 4 yıl önce Şikayet Et
    Danimarka hollanda ve belçika ateizm in dinden cikmisligin son evreleri. Hadi inançları yok inancı olana saygıları da yok. Avrupaliyiz kültürluyuz diye geçiniyorlar ama zerre ne kültür ne şeref var bunlarda. Hoş elli defa söylesen de duvar suratlarından geçmez bir tanesi.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
İnanılmaz olay! Evsiz kişi bir yıl boyunca dolabından yiyecekleri böyle çaldı...