Türk ve ABD zırhlıları Fırat'ın doğusuna geçiyor

PKK/YPG terör örgütünün kontrolündeki Suriye’nin kuzeyinde oluşturulması planlanan Güvenli Bölge çalışmaları kapsamında ABD ile Türkiye ikinci ortak kara devriyesini bugün gerçekleştiriyor. Türk ve ABD zırhlıları Fırat'ın doğusuna geçti.

Türk ve ABD zırhlıları Fırat'ın doğusuna geçiyor
Türk ve ABD zırhlıları Fırat'ın doğusuna geçiyor
GİRİŞ 24.09.2019 08:41 GÜNCELLEME 24.09.2019 09:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

ABD ile Türkiye’nin Suriye’nin kuzeyinde oluşturmayı planladığı Güvenli Bölge çalışmaları kapsamında ikinci ortak kara devriyesi bu gün gerçekleştiriliyor. Türkiye’ye ait zırhlı araçlar, sınır hattına doğru harekete geçti. Bölgeye ulaşan birlikler Fırat'ın doğusuna geçti.

 

 

 

YORUMLAR 3
  • nuri 4 yıl önce Şikayet Et
    vallahi sıktı 2 senedir orduyu operasyon a hazirliyamadik hazirliksiz olan kimdi
    Cevapla
  • mseriner 4 yıl önce Şikayet Et
    Bir taraftan göstermelik ortak devriye adı altında bir komedi, diğer taraftan halen terör örgütüne abd tarafından gözümüzün önünde yapılan tırlar dolusu lojistik destek. Aylardır sınırımıza askeri yığınak yapıyoruz, karşı tarafta da sözüm ona müttefikimiz abd yığınak yapıyor. Adamlar oyalıyorlar işte, bir gece ansızın gelebiliriz sözündeki gece hiç gelmeyecek bu gidişle.
    Cevapla
  • mevlüt 4 yıl önce Şikayet Et
    şaka gibi birşey bu ne yani haftanın belirli günleri oralarda bi tur atıp gelicez arkamızdan pkk lılar bizim gezdiğimiz yerlerde tekrardan cirit oynayacaklar oyun gibi birşey bu
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
36 bin sağlık personeli alınacak!