'Biz üyelerimizle güçlüyüz'

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi, periyodik olarak gerçekleştirdiği ''Üye İstişare Toplantıları''nın yeni dönem buluşmasını Kızlarağası Medresesi'nde gerçekleştirdi.

'Biz üyelerimizle güçlüyüz'
'Biz üyelerimizle güçlüyüz'
GİRİŞ 24.09.2019 16:34 GÜNCELLEME 24.09.2019 16:34

Türkiye Yazarlar Birliği (TYB) İstanbul Şubesi üyeleri, istişare toplantısı için bir araya geldi. Toplantıda konuşan TYB İstanbul Şube Başkanı Mahmut Bıyıklı şunları söyledi:

'Üyelerimiz Türkiye'nin Entelektüel Ordusudur' 

''Türkiye Yazarlar Birliği İstanbul Şubesi olarak bütün çalışmalarımızda ve planlamalarımızda, üyelerimizin önerilerini önde tuttuk. Sivil toplum çalışmaları, üyelerin katılımı, aidiyet hissinin yaşamasıyla daha başarılı olur. Bu sebeple yönetim anlayışımız üye merkezlidir.

Tarihî Kızlarağası Medresesi, yılın tamamında üyelerimizin çalışmalarına açık tutulmuş, projelerle destek vermiştir. Kültürel çalışmalarında her zaman yanlarında olduğumuzu hissettirmek amacıyla üyelerimize ziyaretler yapılmış ve ürünlerinin tanıtımına katkıda bulunulmuştur. TYB İstanbul Şubesi olarak bundan önce olduğu gibi bundan sonra da üyelerini yönetime dahil eden anlayışı sürdüreceğiz. Türkiye’nin entelektüel ordusu olan değerli üyelerimiz en büyük zenginliğimizdir.  Dönem dönem yaptığımız bu istişare toplantılarının kurumumuza sağladığı faydalar tartışılmaz. Bu istişare toplantılarını da periyodik olarak sürdürmeye devam edeceğiz.

Değerli üyelerimiz gelecekte yapmayı planladıkları projelerinde her zaman yanında olacağız. Şube olarak kurumsallaşmamızı en üst seviyeye çıkarmış olup Türkiye’nin en aktif, en çabuk ulaşılır derneklerinden biri haline geldik. Bütün bunlara rağmen herhangi bir eksikliğimiz olduğunda da iyi niyetli uyarılara açık olduğumuzu da belirtmek isteriz. Hesap sorulabilir, açık, şeffaf yönetim anlayışını özellikle sürdüreceğiz.  Türkiye meselelerinde sözümüzü söyleyip kültürel hamlelerin gerçekleşmesi için de sivil toplum olarak önerilerimizi sunacağız.

Bugüne kadar bütün çalışmalarımıza omuz veren, yanımızda duran, maddi manevi desteğiyle bizleri yalnız bırakmayan değerli üyelerimize şükranlarımızı sunuyoruz.''

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!