Polise kafa tutan o iki ‘zorba’ için karar! İşte cezaevine gidiş anı!

Balıkesir'de karıştıkları bir kavga sonrası gittikleri hastanede polis ile tartıştıkları görüntüleri sosyal medyada yayılan 2 şahıs çıkarıldığı mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi.

GİRİŞ 27.09.2019 19:38 GÜNCELLEME 27.09.2019 23:14
Bu Habere 247 Yorum Yapılmış

Balıkesir'de Atatürk Şehir Hastanesinde çekilen görüntüler, sosyal medyada hızla yayıldı. Kavga nedeniyle hastaneye gelen Nihat Y. ve Burak B. hastane polisi ile tartıştı.

Amatör bir kamera tarafından çekilen o anlarda şahısların polislerin üzerine yürüdüğü ve elini kolunu sallayarak hastaneden çıktığı görüldü.

Kameraya yansımayan görüntülerde ise şahıslar hastane dışında bekleyen ekipler tarafından gözaltına alınarak nezarethaneye koyuldu. Polise mukavemet ve kavgadan dolayı haklarında işlem yapılan Nihat Y. ve Burak B. bugün çıkarıldığı mahkemece tutuklanacak cezaevine gönderildi.

 

 

YORUMLAR 247
  • Mahmut 4 yıl önce Şikayet Et
    Kim bu nihat y burak b şunun seceresini yok mu banayazacak
    Cevapla
  • Sivas 58 4 yıl önce Şikayet Et
    Sivasa gelsinler bunları terbiye ederiz .
    Cevapla
  • vatansever 4 yıl önce Şikayet Et
    hiçkimse devletten güçlü deyildir adama hattini bildirir devlet
    Cevapla
  • 43Qtahya 4 yıl önce Şikayet Et
    polise gerekli yetki verilsin bu artislere hastanedeki polisin yetkisi olsaydıda verseydi elektrik şok cihazını buralara gelmezdi iş... hastane polisi kaba kuvvete bulaşmadı en akıllıca olanı yaptı çünkü adam goril gibi muhtemelende madde kullanmış polise zarar verebilirdi, polis illaki kuvveti ile herkesi yere serebilecek değil. açık alan olsa gazı sıkar vururdu kelepçeyi kapalı alanda şok cihazı yetkisi verilsin polise...
    Cevapla
  • kırkdort4444 4 yıl önce Şikayet Et
    aynen
    Cevapla
  • kosovalı 4 yıl önce Şikayet Et
    adamlar parkta üniversiteli gençleri dövuyor tehdit ediyor cebinden telefonunu cuzdanini gasbediyor ve elini kolunu sallaya sallaya polislerin icinden gidiyor.yaziklar olsun be
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
CHP'nin Saadet'e gönderdiği vekil dönüyor! Saadet Partisi grubu düşebilir
ABD'de neler oluyor? Columbia Üniversitesinde Arap rektör detayı!