İYİ Parti Lideri Meral Akşener'den harekat açıklaması

Barış Pınarı Harekâtı hakkında konuşan İyi Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Bu harekât sayesinde millî birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu, dostu, düşmanı gördük " dedi.

GİRİŞ 22.10.2019 12:07 GÜNCELLEME 22.10.2019 12:26
Bu Habere 108 Yorum Yapılmış

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, TBMM'de partisinin grup toplantısında konuştu. Akşener, geçen 9 Ekim'de ABD Başkanı Donald Trump tarafından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a mektup gönderildiğini belirterek,  mektubun içerisindeki ifadelere tepki gösterdi. Akşener, "Bu küstahlık cevapsız bırakılamaz. Yenilip yutulamaz." dedi.



'KİMİN DOST, KİMİN DÜŞMAN OLDUĞUNU GÖRDÜK'

Akşener, Barış Pınarı Harekâtı ile birlikte kimin dost kimin düşman olduğunu gördüklerini belirtti. Cumhurbaşkanı Erdoğan'a, "Korkma, dik dur" diye seslenen Akşener, şöyle konuştu:

"Kıbrıs Barış Harekâtı’nda rahmetli Ecevit nasıl dik durduysa, rahmetli Erbakan nasıl dik durduysa sen de 'öyle yap' diyorum. Harekât süresince Filistin ve İsrail’in bize karşı durmasını izledik. ABD Senatosu'nda Türk dostu sandığımız bazı grupların nasıl Türk düşmanı olduklarına şahit  olduk. Arap ülkeleri Birinci Dünya Savaşı’na dönüş yaptılar. Tüm bunlar olurken, öte tarafta değişmeyecek dostluğa bir kez daha şahit olduk. Bu harekât sayesinde millî birlik ve beraberliğimizin ne kadar önemli olduğunu, dostu, düşmanı gördük."
 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 108
  • şems 4 yıl önce Şikayet Et
    Trump ve Pentagon anlaşılan o ki akşener düne kadar trump derdi simdi pentagon ve amerikan basını ağzı ile trump a küstah diyebiliyor. seçim zamanında terörist ile kol kola ol sonra da savunmayı savun. yani demem o ki hayırdır ne ayaksınız.
    Cevapla
  • tahminci 4 yıl önce Şikayet Et
    keşke seçim dönemlerinde de bu duruşu sergileyebilseniz.
    Cevapla
  • Fatih 4 yıl önce Şikayet Et
    Peki ya Özbekistan, Türkmenistan, Kırgızistan neredeydi? Irkçılık için fırsat buldun ama unutma ki ÖSO güçleri o sevmediğin Arap ve Kürtlerden oluşuyor.
    Cevapla
  • Hasan doğru 4 yıl önce Şikayet Et
    Yav sen ne ayaksın. CHP ve hdp ile ittifak kurup Türkiye nin büyük şehirlerine onların terörist belediye başkanlarını seçtireceksin sonrada çıkıp barış pınarı operasyonun dan nemalanmaya çalışacaksın. İkiyüzlü siyonist haçlı ajanı seni.
    Cevapla
  • Akıl 4 yıl önce Şikayet Et
    Bende diyorumki yolun neresinden dönerseniz kardır bugün birlik günüdür herşeyi geride bıraktık buyrun ama samimi olun yeter
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Yerel seçimler dünya basınında: Başa baş bir yarış