Eski savaş uçağı pilotu evinde öldürüldü

Esenyurt'ta Suriyeli eski savaş uçağı pilotu, yeğeni tarafından evinde boğazı kesilerek öldürüldü. Korkunç cinayete evde bulunan 5 yaşındaki oğlu da tanık olurken, katil zanlısı cinayetin işlendiği evde gözaltına alındı.

GİRİŞ 31.12.2019 19:36 GÜNCELLEME 31.12.2019 19:43
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Olay sabah saatlerinde Yenikent Mahallesi'nde bulunan 5 katlı bir binanın 4. katında meydana geldi. 52 yaşındaki Suriyeli eski savaş pilotu İsmail Molla Umeyr yeğeni Abdulkadir Halil Mulle (25) , tarafından boğazı kesilerek öldürüldü. Bu sırada evde Umeyr'in 5 yaşında erkek çocuğu da bulunuyordu. Gürültüleri duyan bina sakinleri durumu polis ekiplerine haber verdi.

 

 

İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edildi. Kapısının kapalı olduğu daireye çilingir yardımıyla giren ekipleri 5 yaşındaki çocuk karşıladı. İçeri giren ekipler boğazı kesildiği tahmin edilen bir kişiyi kanlar içinde yerde yatarken buldu. Sağlık ekipleri adamın hayatını kaybettiğini belirlerken,  katil zanlısı yeğen de polis ekiplerince gözaltına alındı.

Evde yapılan yapılan incelemelerin ardından eski savaş pilotu İsmail Molla Umeyr 'in cenazesi Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı. Yaşanan olayı anlatan Yenikent Mahalle Muhtarı Önder Ay,"Öldüren kişi de evde şok halindeydi" diye konuştu. 

 

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 6
  • UĞUR 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriyeyeliler kendi isteği ve vatanları için dönmezler ise Ülkemize yazık olur, topluca dönerlerse onlara kimse dokunamaz.
    Cevapla
  • He he 4 yıl önce Şikayet Et
    Ülke öyle bir hale getirildik her yer tarumar. Nekadar da basit bir şekil de sorunu çözdün ya . Kimseninde aklıma gelmişti. Öyle lafla olmuyor .birde ülkedeki gerçekler var. Sen gerçekten inanıyor musun bu söylediğine
    Cevapla
  • Yani 4 yıl önce Şikayet Et
    Büyükleri saymıyorum bile suriyede öldürülen o bebeklerin çocukların yani sabilerin hesabı sorulmayacak mi . Tabiki sorulacak. islam ümmetine dahil
    Cevapla
  • Yakub 4 yıl önce Şikayet Et
    Suriye savaşı dünya nın dönüm noktası olacak diye düşünüyorum. Küfürün zalimlerin sonu Suriyeden olacak inşaAllah. Allah cc Ümmeti Muhammede sav RAHMET EYLESİN İNŞAALLAH.
    Cevapla
  • Savaşay 4 yıl önce Şikayet Et
    Armageddon savaşı fırat civarında olacak yani suriyede doğru demişsiniz
    Cevapla
  • Deniz 4 yıl önce Şikayet Et
    Hepsinin psikolojisi bozulmus ,yazik...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail'den 10 yıl sonra Doğu Kudüs'te ilhak
Hamas ve İslami Cihad'dan Filistinlilere tüyleri diken diken eden İsrail çağrısı!