Market sahibinden örnek uygulama

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir marketçi, örnek bir davranış sergileyerek korona virüs nedeniyle işten çıkarılan ve mağduriyet yaşayan vatandaşlar için ücretsiz gıda veriyor.

Market sahibinden örnek uygulama
Market sahibinden örnek uygulama
GİRİŞ 30.03.2020 18:00 GÜNCELLEME 30.03.2020 18:00
Bu Habere 17 Yorum Yapılmış

Karabük'ün Safranbolu ilçesinde bir marketçi, örnek bir davranış sergileyerek korona virüs nedeniyle işten çıkarılan ve mağduriyet yaşayan vatandaşlar için ücretsiz gıda veriyor.

 

 

Safranbolu'da faaliyet sürdüren market sahibi Ersin Köseoğlu, marketin önüne yerleştirdiği ve üzerine 'İhtiyacı olan alabilir" yazdığı dolaba, ekmek, yağ, şeker, tuz ve makarna gibi gıda maddeleri ücretsiz verdiği bir örnek bir uygulama başlattı. Mahalle halkının da destek verdiği uygulamada, ihtiyacı olanlar marketin önündeki dolaptan ücretsiz alıyor.

Market sahibi Ersan Köseoğlu, "Bu zor günlerde ihtiyacı olanların yararlanabilmesi için böyle bir uygulama yaptık. Mahallemizden destek aldık. Özellikle işten çıkarılan, maaş alamayanlar için yaptık. Gelenlerden çekingenlik yapanlar oluyor. Konuşarak, dertleşerek bunu aşıp ihtiyaçlarını karşılıyoruz. İlla dolapla sınırlı değil, marketten de destek oluyoruz. Mahalle halkı da destek oluyor. Onlarda erzak alıp dolaba koyuyor" dedi

 

 

YORUMLAR 17
  • #BizBizeYeteriz# 4 yıl önce Şikayet Et
    Her yerde yaygınlaştırılması gereken bir davranış. #BizBizeYeteriz#
    Cevapla
  • abudllah 4 yıl önce Şikayet Et
    allaha hamdu senalar şükürler olsun, bizler alemlere rahmet olan vermeyene veren gelmeyene giden kendisini kırıp inciteni affeden güzel söz söyleyen resulullahın ümmetiysek onun gibi güzel yapmalıyız ve öle de yapacaz inşallah. rahmet edene rahmet merhamet edene merhamet vardır.
    Cevapla
  • Mesut Altın 4 yıl önce Şikayet Et
    Allahım bu mubareklerin sayısını arttır bize de kardeş duası almak nasip et.
    Cevapla
  • Zonguldaklı 4 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye,me örnek oldun Karabük
    Cevapla
  • TÜRK 4 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun kardeşim Allah birini bin yapsın inşallah.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
36 bin sağlık personeli alınacak!
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!