Şemdinli'de karakola saldırı: 2 asker yaralı

Hakkari'nin Şemdinli ilçesinde Ortaklar Jandarma Karakolu'na saldırı düzenlendi. Saldırı sonrası 2 asker yaralandı.

Şemdinli'de karakola saldırı: 2 asker yaralı
Şemdinli'de karakola saldırı: 2 asker yaralı
GİRİŞ 13.05.2010 14:29 GÜNCELLEME 13.05.2010 14:29
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hakkari'de teröristlerin açtığı kısa süreli ateşte iki askerin yaralandığı bildirildi.

Genelkurmay Başkanlığının internet sitesinde yer alan duyuruya göre, Hakkari'nin Şemdinli ilçesi dağlık arazi kesiminde, güvenlik güçlerince dün 22.45'te yapılan faaliyet sırasında, terör örgütü mensupları tarafından roket ve uzun namlulu silahlarla kısa süreli ateş açıldı.

Açılan ateş sonunda, 1 astsubay ve 1 er yaralandı. Yaralı personel, helikopterle Asker Hastanesine sevk edilerek tedavi altına alındı.

KAYNAK: HABER7-AA
YORUMLAR 6
  • sahin akin 13 yıl önce Şikayet Et
    Allah yardımcıları olsun. Allah Askerlerimizi her türlü bela ve kazada korusun. O bölge de asker olmak çok zor.
    Cevapla
  • KAAN YEŞİL 13 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH ASKERİMİZİ KORUSUN. Önlem almayalım ama bizim çelik gibi göğsümüz her şeyi durdurur. Kimileri kendi lojmanlarında havuzlu ,içkili askeri kantinlerde, subay evlerinde kapılarında yüzlerce askerle eğlenirken her şeyi ince ayrıntısı ile araştıran medyaya hakaret ederken ,zırhlı araçlara binerken çelik yelek miğfer kullanamaz normal asker. Çünkü bu ülkede analar asker doğurur. normal Asker olunca görevler kimi köpek gezdirir.Kimi içki dağıtır.Kimi de masaj yapar.
    Cevapla
  • KAAN YEŞİL 13 yıl önce Şikayet Et
    haber7 ye laf atan. Mehmet bağcı haber beğenmediysen sürmanşet haber yapan ortalığı yakıpğ yıkanların haber sitelerini ziyaret edebilirsiniz. Evet askerimizi ALLAH Korusun ama çelik yelek ,çelik miğfer2i olmayan askerimizin önce kendi önlemini kendi alması gerekmiyor mu? Sen postal yalakalığı yapacağım diye olayı çarpıtıoyorsun.
    Cevapla
  • mustafa baytar 13 yıl önce Şikayet Et
    İlginç. Bakıyorumda haber7 bu saldırıyı sürmanşetten değil de sıradan bir haber gibi varmiş yani hani fazla önemli olmadığını mı anlatmaya çalışıyor ilginç geldi bana sıradan bir olay gibi çok ilginç. Yaralı Askerlerimize Allahtan Acil şifalar dilyorum inş biran önce iyileşirler Allah Askerlerimizi korusun.
    Cevapla
  • mehmet BAGCI 13 yıl önce Şikayet Et
    ortaklar semdinli. Ne oluyor gunduz vakti. Askerlerimize gecmis olsun.Isallah buda bitecek son oyunlarini oynuyorlar son cirpinislari.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
DEM Parti Batman il binasında skandal görüntüler! Terör köşesi oluşturmuşlar