Metro göçüğünde kaybolan kadın bulunamadı

Ankara'da, İnönü Bulvarı üzerindeki metro inşaatı sebebiyle göçük meydana geldiği ve bir kişinin göçükte oluşan çukura düştüğü bildirildi. Kadını arama çalışmaları sürüyor.

GİRİŞ 22.06.2012 08:17 GÜNCELLEME 22.06.2012 12:01
Bu Habere 7 Yorum Yapılmış

Hava Kuvvetleri Komutanlığı önünde sabah saatlerinde gerçekleşen göçüğün ardından olay yerine çok sayıda itfaiye, sivil savunma ve Ankara Büyükşehir Belediye ekipleri sevk edildi. Ekipler, göçük altında kaldığı belirtilen bir vatandaşı kurtarmak için çalışmalarını sürdürüyor. Kaldırımda oluşan çukur ve kalan bölümün çökme tehlikesi nedeniyle ekipler çalışmalarını titizlikle yapıyor. İtfaiye ekiplerine ait kurtarma köpekleri de çalışmaların yapıldığı alana getirildi.

Olayı gördüğünü anlatan bir kadın, kaldırımda bir anda göçme olduğunu ve bir şahsın çukura düştüğünü belirtti. Vatandaşı kurtarmak için uğraştıklarını anlatan görgü tanığı bayan, durumu hemen itfaiye ve polis ekiplerine bildirdiklerini söyledi.

YORUMLAR 7
  • mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    18 yıl dile kolay. buradaki olay çok vahim 18 yıl ve sonuçlar daha vahim karayalçın chp mhp akp hiçte umurumda değil. 90 senedir ankarada yaşayan bir ailenin ferdi olarak ankara'nın mevcut halinden utanıyorum. devlete en büyük ankara. 4 senelik karayalçın dönemiyle 18 yıllık karayalçın dönemini kıyaslamak ancak aldatmaca olur. gerek türkiye gerekse dünya her geçen sene teknoloji ve konjektür gereği gelişiyor bu gelişmelere bağlı olarak bir çok yeniliğin güzelliğin gelmesi gerekiyor . yapılan iyi şeyler için teşekkürler fakat yanlışlar için söylemek hainlik mi provokatörlük mü.... melih bey 18 sendir belediye başkanı daha öncesi milletvekili belediye başkanı çocuk esirgeme kurumu ....... yani anlayacağınız hem maaşlı devlet memuru çocuklarındaki bu servet nerden arkadaşlar ???
    Cevapla
  • atilla tarım 11 yıl önce Şikayet Et
    ....... provakatorun bırı atlamıs bos gordugu kuyuya tamamen melıh gokcek i kotu duruma dusurme cabaları bence ısın ıcınde ergenekon veya chp olabılır
    Cevapla
  • milletin ferdi 11 yıl önce Şikayet Et
    ben biliyorum ankarayı mehmet. ankara’yı biliyor geçinmişsin ama lafına bakılırsa ya gökçek’e gıcıksın ya da pek bir şey bilmiyorsun. karayalçın zamanındaki su kesintilerini bilmediğine ve hatırlamadığına göre genç olmalısın. öyle bir yaz değil, öyle birkaç sıralı gün değil her gün programlı kesinti. melih gökçek zamanında suda bir kere kesinti oldu o da sakarya ırmağının bile kuruduğu yaz oldu. melih gökçek kızılırmaktan 6 ay gibi rekor bir sürede su getirmeseydi görürdün sen o korkunç kuraklığın sonunu. ankarayı kuraklıktan kurtaran bu başarıya şapka çıkaracağına bazıları yok kızılırmakın suyu kirli, arsenikli diye karalamaya kalktılar. gökçek de hangi şehrin suyu arsenikli gösterivermişti, eleştirenler cascavlak kalmışlardı. burada da öyle ankaranın uzak semtlerinden bile bir saatten fazla süren ulaşım süresi 15,20 dakikaya indi. bunu sağlayan yüzlerce köprüden birine bir afet sırasında bir kez su dolmasıonı tüm köprüleri karalamak için kullanmaya kalktılar. metronun, ankarayın hemen hepsi gökçek tarafından bitirildi.
    Cevapla
  • mehmet 11 yıl önce Şikayet Et
    ankara da normal. ankara da normal cesur malatyalı eski yönetimlerin suçunu çekiyoruz diyor sanırım ankarayı bilmiyor. 18 seneyi aşkın bir zamandan bu yana melih gökçek ankarayı idare ediyor. türkiye'nin en borçlu belediyesi (2. en borçluda ego) köprü altında mahsur kalan insanlar yaz ortasında aylarca susuz kalan insanlar inatlar uğruna yılarca bekleyen projeler.... göreve geldiğinden bu yana metro ile ilgili hiç bir şey yapmadı yapılan tek şey ankaranın 3 ayrı bölgesine metro inşaatı başlatıp şantiyelerini yapıyoruz diye bekletmek 18 senede 1 metro bitmez mi ? bu işler top dağıtma ile spor kulubü alıp satma ile olmuyor. göçük olan o inşaatta en az 7-8 seneden beri bir çivi bile çakılmadan bekleniyordu şimdi göçükte olur yarıkta .parasını biz öderiz ama su parası ile ama doğalgaz parası ile fakat oradaki insanın canını kim ödeyecek
    Cevapla
  • cesur malatyalı 11 yıl önce Şikayet Et
    göçük olacağı belliyde. belediye pazartesiden itibaren yolu trafiğe kapatacaktı hatta geçen pazartesiydi önümüzdeki haftaya alındı.. bu olaylar normaldir fakat şunu öğrenelim artık bir ilin veya ilçenin nüfusu artmadan yeraltı kanalları ve trafik sorununu bir an önce yapmalı işte ankara istanbul devasa nüfus ile çekilen çileye bakın sabah arabayla elvankentten kızılaya 3 saatte geldik bu nasıl iş geçmişin hatalarını biz çekiyoruz şimdinin hatalarınıda gelecek çekecek olması gereken, gereken zamanda gereken olanakları kullanıp her türlü sorunu çözmektir. kızılay metrosu yapılırken çayyolu metrosununda planı var deniyor o zaman neden en azından kazınan bölgeden üç beşyüz metre daha fazal kazılıp bu gün vatanadaşa bu çile çektiriliyorki..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Reisi'nin kazada öldüğü helikopterle ilgili dikkat çeken ayrıntı
Gize Piramitleri'nin altında bulundu! 'Büyük bir anomali' diyerek duyurdular!