Ertuğrul Günay'a afişli teşekkür

Antalya'nın Demre İlçesi'nde Belediye Başkanı Demokrat Parti'li Süleyman Topçu, Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'a, cadde ve sokaklara astırdığı 'Sayın Bakanımız Demre'de gün ışığına çıkardığınız tarih için size minnettarız' yazılı afişlerle teşekkür etti.

Ertuğrul Günay'a afişli teşekkür
Ertuğrul Günay'a afişli teşekkür
GİRİŞ 10.02.2013 14:31 GÜNCELLEME 10.02.2013 14:31

Kültür ve Turizm eski Bakanı Ertuğrul Günay'ın yaklaşık 20 yıldır Demre'de tatil yaptığını ve ilçede evi bulunduğunu belirten Belediye Başkanı Süleyman Topçu, Günay'ın 5.5 yıllık bakanlığı döneminde, Demre'ye çok önemli hizmetler yaptığını söyledi.

Bakan Günay'ın talimatıyla Myra ve Andriake antik kentlerinde kazı başlatıldığını, kazılara önemli kaynaklar aktarıldığını anımsatan Başkan Topçu, "Bu antik kentlerde ortaya çıkarılan tarihi yapıların restorasyonu sağlandı. Noel Baba Müzesi'nin restorasyonu başlatıldı. Demre Hükümet Konağı'nın yapılmasına katkı sağladı. Bugüne kadar bütün yaptığımız hizmetlerde hem kültür, hem turizm hem de tarih açısından hep yanımızda olmuştur. Kendisine Demreliler adına teşekkür etmek istedik" dedi.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
23 Nisan kutlamasındaki Dilan Polat rezaletine soruşturma
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması