Muzaffer T. saldırganı tanıyormuş

Danıştay'a saldırı olayından aranan ve yaralı olarak getirildiği hastanede tedavisi süren emekli Yüzbaşı Muzaffer T. saldırgan Alparslan Arslan'ı tandığını söyledi.

Muzaffer T. saldırganı tanıyormuş
Muzaffer T. saldırganı tanıyormuş
GİRİŞ 20.05.2006 22:40 GÜNCELLEME 20.05.2006 22:40

Danıştaya ve Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırılara ilişkin aranan ve bıçakla yaralanmış olarak hastaneye kaldırılan Muzaffer T'nin, Avukat Alparslan Arslan'ı tanıdığını söylediği, ancak azmettirme suçlamalarını kabul etmediği öğrenildi.

A.A muhabirinin aldığı bilgiye göre, Acıbadem Kadıköy Hastanesi'ne bazı emniyet müdür yardımcıları ve şube müdürleriyle birlikte gelen İstanbul Emniyet Müdürü Celalettin Cerrah, Muzaffer T. ile bir süre görüştü. Muzaffer T'nin, hayatına son vermek amacıyla kendisini bıçakladığını ve arkadaşları tarafından hastaneye kaldırıldığını söylediği öğrenildi.

Gözaltındaki avukat Alparslan Arslan'ı tanıdığını ifade eden Muzaffer T'nin, Danıştaya ve Cumhuriyet gazetesine yönelik saldırılara azmettirme suçlamalarınıysa kabul etmediği kaydedildi. Geceyi, geniş güvenlik önlemi alınan hastanede geçireceği ifade edilen Muzaffer T'nin yarın sabah Ankara'ya götürülmesi bekleniyor.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İstanbul Valiliği'nden 1 Mayıs açıklaması... Hiçbir sendika başvurmamış!
Devlet Bahçeli'den Mehmet Şimşek açıklaması: Her zaman arkasındayız