Antifırıldak aday Boztaş eşeğe bindi

Adana'da 'Temiz toplum, temiz siyaset' sloganıyla bağımsız milletvekili adayı olan Abdurrahman Boztaş, yemeni, şalvar giyip başına da kasket takarak şehir merkezinde eşekle tur attı.

Antifırıldak aday Boztaş eşeğe bindi
Antifırıldak aday Boztaş eşeğe bindi
GİRİŞ 24.06.2007 13:39 GÜNCELLEME 24.06.2007 13:39

Boztaş'ın, Küçük Saat Meydanı'ndaki 5 Ocak Anıtı önünde sürdürdüğü propaganda çalışmaları ilginç başladı. Boztaş, kendisine destek verenlerin ısrarları üzerine cami kapısında oturan kadını dilenci sanıp para vermek istedi. Bu sırada, Boztaş'ın uzattığı parayı almaması için kocası kadına tekme atarak hem eşine hem milletvekili adayına tepki gösterdi.

Boztaş, daha sonra seçim propagandasında kullanacağı eşeği alandaki traktörün römorkundan indirdi. Eşeğin üzerine binen Boztaş, iki elini başının üstünde birleştirerek kendisine has 'Biz fırıldak değiliz. Tekerimize çomak sokmayan' hareketini yaptı. Çakmak Caddesi'nde oluşturulan konvoyla 'Biz fırıldak değiliz' yazılı afiş asılan eşek üzerinde vatandaşları selamladı. Vatandaşlardan yoğun ilgi gören Boztaş bir yandan da şalvarının cebinden çıkardığı telefonuyla kendisini arayanlara cevap vermeye çalıştı.

Boztaş'ın eşekli konvoyuna, bir traktör, bir pikap ile olayı takip eden medya araçları da klakson çalarak destek verdi.


Bu arada, vatandaşlardan biri kendisine oyuncak inek vermeye kalkışınca Boztaş,'Ben bunun ne anlama geldiğini biliyorum' diyerek hediyeyi geri çevirdi.


Boztaş, eşeğine koşması için vuran vatandaşlara da sinirlenince eşekten inmek zorunda kaldı. Sakinleştikten sonra tekrar eşeğe binen Boztaş, konvoyun ilerleyişi sırasında zaman zaman radyo istasyonlarının canlı yayınına bağlanarak röportaj verdi.


Boztaş'ın eşekli propagandası, hayvanın sahibi tarafından alınarak götürülmesiyle sona erdi.
Giyimiyle DP Genel Başkanı Mehmet Ağar'ı taklit ettiği iddialarını kabul etmeyen Boztaş, 'Köylünün, çiftçinin halini çok iyi biliyorum. Seçilirsem mazotu üreticiye 60 Ykr'ye vereceğim' diyerek vaatte bulundu.


(İHA)

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Sivas'ta geceye damga vuran penaltı: F.Bahçe ligin dışına itilmiştir
Uzaydaki felaketten kıl pay kurtuldular!