Abdurrahman Boztaş, tanıtımda sınır tanımıyor

Adana'nın bağımsız ve bağlantısız miletvekili adayı Abdurrahman Boztaş, 'İnadına Boztaş' yazılı dev bir balonla kaldırımda tanıtım yaptı.

Abdurrahman Boztaş, tanıtımda sınır tanımıyor
Abdurrahman Boztaş, tanıtımda sınır tanımıyor
GİRİŞ 04.07.2007 20:29 GÜNCELLEME 04.07.2007 20:29
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Daha önce hamamda ve eşek üzerinde seçim propagandası yapan Boztaş, bu kez de Adana'nın en işlek bulvarı Turhan Cemal Beriker'de vatandaşların şaşkın bakışları arasında dev bir balona 'İnadına Boztaş' yazısı yazarak tanıtımını yaptı.


Boztaş, ilginç tanıtım yöntemleri bulduğunu söyleyerek tanıtımların ilginç olduğu kadar mevcut siyasete de gönderme yaptığını savundu. Boztaş, hamamda tanıtım yaparak temiz toplum, temiz siyeset arzusunu anlatmaya çalıştığına dikkat çekerek şunları kaydetti:


'Türkiye yıllardan beri temiz siyasete hasret kaldı. Bu nedenle seçim propagandasına hamamda yıkanarak start verdim. Daha sonra eşek üzerinde tanıtım yaparak çiftçinin içine düştüğü kötü durumu anlatmaya çalıştım. Bugün de tüm siyasetçiler bir balon olduğu için balonlu tanıtım yapıyorum. 22 Temmuz'dan sonra balon siyaset son bulacak.'
Boztaş, kaldırım üzerinde vatandaşlara seçildiği zaman ortaya koyacağı projeleri anlattı.


İHA

YORUMLAR 2
  • Ali İnan 16 yıl önce Şikayet Et
    Allah iyiliğinizi versin. Yahu arkadaşlar düşün artık Sayın Boztaş\'ın sırtından. Adanalı gazeteci arkadaşlar stresinizi atacak başka bir şey bulun. Gazetecilik yorucu biliyorum ama ömrünün son deminde kendi sağlığınız için Boztaş arkadaşa sığınmaktan vazgecin. Allah hepinize sağlık ve sıhhat versin.
    Cevapla
  • mert@kaan 16 yıl önce Şikayet Et
    tam baykala göre. deniz seki pardon deniz bykal alsın bunu c.başkanı yapsın kendine
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Anadolu Ajansı 31 Mart'ta nasıl bir mesai yapacak?
Murat Kurum acil eylem planını açıkladı: 6 ayda 5 yıllık icraat - Gazete manşetleri