Tümgeneral elinden skandal ödül

Kanal D Haber, emekli yüzbaşı Muzaffer Tekin'in bu kez görevli askerlerle olan ilişkisini ortaya çıkardı. Tekin'e, görevli bir Tümgeneral hizmetlerinden dolayı liyakat ödülü verdi.

Tümgeneral elinden skandal ödül
Tümgeneral elinden skandal ödül
GİRİŞ 12.07.2007 12:42 GÜNCELLEME 12.07.2007 12:42
Bu Habere 52 Yorum Yapılmış

Skandal isim Muzaffer Tekin, bu kez bir ödülle gündeme geldi. Adı Danıştay saldırılarından sonra gündeme gelen Muzaffer Tekin, derin devletin ve kirli ilişkilerin sembolü olarak kamuoyunda tanındı.

Muzaffer Tekin'in ilişkileri, bugüne kadar hep emekli askerler çerçevesinde sınırlı idi. Tekin, ilk kez muvazzaf askerlerle birlikte görüntülendi. Ödülün görüntülerini Kanal D Haber ortaya çıkardı. Tuzla Piyade Okulu Okul Komutanı Tümgeneral Zekeriya Öztürk'ün elinden liyakat ödülü aldı. Üstelik, bu ödülün verildiği tarih çok eskilerde değil. Skandal olayların patlak vermesinden sonra.

Bir başka bilinen ayrıntı ise, adı cephanelik evlerle anılan başçavuş Mahmut Öztürk'ün, Muzaffer Tekin'in yakın arkadaşı olması. Mahmut Öztürk ise, Zekeriya Öztürk'ün kardeşi.

Mahmut Öztürk, aynı zamanda Muzaffer Tekin'in Danıştay sonrası arandığı sırada saklandığı evin sahibi.

SKANDAL ÖDÜLÜN VİDEOSUNU BU LİNKTEN İZLEYEBİLİRSİNİZ

www.cafesiyaset.com

YORUMLAR 52
  • rıza ırmak 16 yıl önce Şikayet Et
    allah için. sırf allah rızası için ibadetini yapanları ordu içinden hemen uzaklaştırıyolar ama böyle her türlü pisliğe bulaşmış hükümeti yıkmaya vardıran eylem planları içinde olanlarla işbirliği yapan subayları ayıklamakta hiç titiz davranmıyolar
    Cevapla
  • mehmedefe 16 yıl önce Şikayet Et
    gereği yapılsın. Sırf başları örtülü oldukları için ordunun çay bahçelerinden çıkartılan ve oralara sokulmayan insanlarımızı nasıl ayıklıyorlarsa. Ordunun şimdi aynı davranışı sergileyip Çetelerle işbirliği içinde olan personelini ayıklamasını bekliyoruz
    Cevapla
  • ahmet yasin 16 yıl önce Şikayet Et
    . büyükanıt demiyormuydu;\"bunlar ordudan atılmış,ordu ile ilişiği olmayan emekli subaylar\" diye!Türkiye\'de hiç bir emekli subay ölmedikçe ordu ile ilişkisi kesilmez,tabi namaz kıldığı için atılanlar hariç!
    Cevapla
  • mehmet verdi 16 yıl önce Şikayet Et
    TSK her zaman arkanizda ödülü. Tesekkürler,KAOS cikardiniz,Türkiyenin anasini aglattiniz ödülü
    Cevapla
  • Adil karakaya 16 yıl önce Şikayet Et
    boş vakit. saygıdeğer paşalarım muhtıralardan arta kalan zamanlarda personelizin kimlere madalyalar verdiğine bir bakıverin...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
BMGK'de tarihi Filistin oylaması! ABD tarihe geçecek kararı veto etti!
 O maçtan sevindiren haber! Türkiye'ye ülke puanı müjdesi