Cantona: Arif'in golü harikaydıVideo

Manchester Unıted taraftarının yüzyılın Manchesterlısı seçtiği Fransız Cantona Boliç ve Arif'in Unıted'a attığı golü değerlendirdi. Eric Cantona'nın agresif davranışları hala hafızalarda

Cantona: Arif'in golü harikaydıVideo
Cantona: Arif'in golü harikaydıVideo
GİRİŞ 08.08.2007 10:17 GÜNCELLEME 08.08.2007 10:17
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

'Boliç'in golü tesadüf, Arif'in golü harikaydı'
Eric Cantona, Manchester United taraftarlarının 'Yüzyılın Manchester Unitedlısı' seçtiği bir isim. 1992-1997 yılları arasında Manchester formasını giyen Cantona, oynadığı futbol ve lider kişiliğiyle dikkati çekerken, agresif davranışlarıyla da hafızalara kazındı.

Gördüğü kırmızı kart sonrası kendisine laf atan Crystal Palace taraftarına attığı uçan tekme hafızalardaki tazeliğini koruyor. Danimarka'nın başkenti Kopenhag'da düzenlenen Evsizler Dünya Kupası'na destek için gelen Cantona, Sporvizyon'a konuştu.

ARİF'İN MANCHESTER UNITED'A GOLÜ





Cantona, bir dönem rakip olduğu Türk takımları G.Saray ve F.Bahçe'den de bahsetti. Boliç, Arif ile Hakan Şükür'ü soran Fransız futbolcu, Arif'in Manchester'a attığı golü hâlâ unutamadığını, Boliç'inkinin ise tesadüften ibaret olduğunu söyledi.

BOLİÇ'İN MANCHESTER UNITED'A GOLÜ







Hakan Şükür'ün futbolu bırakmamasına şaşıran Cantona, 'Hakan, 45'ine kadar oynamaya niyetli galiba!' dedi. Cantona, hayatında gurur duyduğu çok olay olduğunu; ancak hiçbirinin bir holigana attığı tekme kadar gurur vermediğini kaydetti.

CANTONA'NIN 95'DE CRİSTAL PALACE TARAFTARINA ATTIĞI UÇAN TEKME



YORUMLAR 29
  • psychopath 16 yıl önce Şikayet Et
    aradaki fark. galatasaray gerçeklerin takımı fenerbahçe tesadüflerin takımı ... gsnin normalde yaptıklarını f5 rüyasında bile göremez.
    Cevapla
  • emree5091 16 yıl önce Şikayet Et
    budur. eri cantona nn bile unutamıo kaç yıl geçmiş.....en büyük biziz iştee kabullenmek çok zor dimmiii avrupa maçlarını izledğim zaman hala tüylerim diken diken oluyoo böyle bir avrupa maçınız warsa tarihde söleyin arkadaslar...UEFA&SUPER CUP yine bizim izleyin ve görün (yenilmeden birkez dha alıcaz ve yine tesadüf diceksinz)
    Cevapla
  • Civanmert 16 yıl önce Şikayet Et
    Siempelkamp. Arkadaşım boliçin vuruşunda top m.united li futbolcunun ayağına çarpıp gol oluyor kaleci konturpiyede kalıyor tamamen tesadüf.
    Cevapla
  • halil demirel 16 yıl önce Şikayet Et
    siempelkamp a. boliçin şutu defansa çarpıyor, gormuyor musun...bu tesadüf lafını ben çok beğendim bu arada. fenerin en baba galibiyeti budur şimdiye kadar. o da tesadüf işte.
    Cevapla
  • bad pumper 16 yıl önce Şikayet Et
    bırak bu işleri arkadaşım... febeşli arkadaşın biri boliçinki tesadüf değil demiş...hahaha...o top adamın ayağından sekmese kaleyi bile tutmaz..sekiyor ve acayip şekilde yükseliyor..yani balığın alası...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle