Vakit'ten Fazıl Say'a bulmacalı tepki

'Türkiye'de İslamcılar kazandı, bakan eşleri türbanlı' çıkışıyla gündemden düşmeyen Fazıl Say'a Vakit gazetesi, hazırladığı çengel bulmacadaki şifre sözcükle tepksini gösterdi.

Vakit'ten Fazıl Say'a bulmacalı tepki
Vakit'ten Fazıl Say'a bulmacalı tepki
GİRİŞ 21.12.2007 09:15 GÜNCELLEME 21.12.2007 09:15
Bu Habere 79 Yorum Yapılmış

Vakit Gazetesi’nin dünkü sayısının 14’üncü sayfasında yer alan “Bayram Bulmacası”nda, Fazıl Say’ın büyük boy bir fotoğrafına yer verilerek, “Başörtüsü düşmanı müzisiyen” sorusu yöneltildi. Gazetenin editörü Fatih Uğurlu tarafından hazırlanan çengel bulmacadaki ikinci sürpriz ise bulmaca tamamlandığında çözülen şifrede çıktı.

Vakit’in dünkü bulmacasını çözenler, şifre sözcükte “Fazıl Saygısız” ifadesiyle karşılaştılar.

Vakit, daha önce yayınladığı bulmaca da Kuvvet Komutanlarını sormuş ve şifre sözcükte 'Siz kral değilsiniz'i çıkarmıştı.

YORUMLAR 79
  • Muhammed Şerif 16 yıl önce Şikayet Et
    YAZIK!!. Gözleriniz tarafgirlikle kör olmuş.. Vakit gazetesinin islama zarar verdiğini toplumu kutuplaştırmaya götürdüğünü görmüyorsunuz.Bizim bazı şeyleri itidal içinde taşkınlık yapmadan cevaplamamız gerek.
    Cevapla
  • İlksen Tamer 16 yıl önce Şikayet Et
    bizim derdimiz fazıl say değil ki.. Bu ülkede ona gelene kadar niceleri var.sadece vakitmi var bu ülkede islam adına konuşacak. Bu ülkede islam adına konuşabilecek son gazete benim inancıma göre vakittir. Hatta cumhuriyetten bile sonra gelecektir.Milleti olmayanın dini olmaz.Millet kavramını unutturarak milletin benliğinden dinimizden edecekler bu (bana göre)evangelistler.İnşaallah yanılırım.Merak ediyorum bu vakitin neyi varda neyini savunuyorsunuz.İnanların yüz akıymış.İslama inanların yüz akı olamaz bu gazete kabul edenleri Allah ıslahetsi
    Cevapla
  • yavuz onay 16 yıl önce Şikayet Et
    GİTME LÜTFEN. Fzıl gitme lütfen.sana çok ihtiyacımız var.sen olmazsan bu ülke batar.sen olmadan ekonomi düzelmez,işsizlik bitmez.
    Cevapla
  • İlksen Tamer 16 yıl önce Şikayet Et
    bir bildiğimiz varda konuşuyoruz.. Türkiyede ne zaman bir olay oluyorsa, önünde veya arkasında vakitteki bir haber yada manşet çıkıyor.Bu nasıl bir gazetedir ki,benim bacımın başörtüsünü kullanarak daha fazla demokrasi, özgürlük(!) yalanıyla PKK ve DTp reklamını yaptırıyor.suçluyu mağdur ve haklı gösteriyor.Burada vakiti savunlara soruyorum.Siz gerçekten vakit gazetesini idrak ederek mi okuyorsunuz veya tecavül arif mi yapıyorsunuz anlamıyorum.Çanakkalede verdiğimiz şehitlere\" şehit diyemem\" diyen.A.Dilipak orada yazıyo.dikkatinizi çekerim.
    Cevapla
  • ali aydın 16 yıl önce Şikayet Et
    yorumlara bakıyorumda hep aletırı hep eksık gösterıyorsu nuz nsız bunu istıyorsunuz musluman zulum görecek sizde size ait gazetelerdeki yazanlar gibi vah vah tuh tuh keske olmasaydı birisi cuıkmıs cumhurıyetle vakıt ı bır tutmus ıkısıde uc noktadaymıs pek.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Changan Lumin Corn Türkiye'ye geliyor! 450 bin liraya sıfır otomobil
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar