Sarıgül: Seçimle gelen seçimle gitmeli

Yargıtay Cumhuriyet Başsavcısı Abdurrahman Yalçınkaya'nın AK Parti'nin kapatılması istemiyle Anayasa Mahkemesi'nde açtığı davayı değerlendirdi.

Sarıgül: Seçimle gelen seçimle gitmeli
Sarıgül: Seçimle gelen seçimle gitmeli
GİRİŞ 14.03.2008 19:30 GÜNCELLEME 14.03.2008 19:30
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Şişli Belediye Başkanı Mustafa Sarıgül, 'Seçimle gelen seçimle gitmeli. Demokrasilerde sandığın gücü olmalı.' dedi.


Yargıtay Başsavcısının açtığı davanın ayrıntılarını bilmediğini söyleyen Sarıgül, 'Ama gönlüm arzu ediyor ki; seçimle gelen iktidarın mutlaka seçimle gitmesi gerekir. AK Parti'nin karşısına planı, programı olan, halkın sevdiği sosyal demokrat hareket çıkmalı ve mücadele kesinlikle sandıkta verilmeli.' ifadelerini kullandı.

Mücadelenin demokrasi içinde verilmesi gerektiğine dikkat çeken Sarıgül, 'Demokrasi dışındaki yollarla kapatılma gibi durumları doğru bulmuyorum. Seçimle gelen seçimle gitmeli. Demokrasilerde sandığın gücü olmalı.' şeklinde konuştu.


CHA

YORUMLAR 4
  • Emre Türkoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    Seviyorum bu adamı. Chpli olduğu için sevmiyorum insan olduğu için delikanlı olduğu için ve başarıyı hazmedebildiği için seviyorum sarıgülü Ak parti kadrosunda göremek istediğim tek nsansız chpli olarak Syn sarıgül sen en iyisi bırak cehape nin peşini ve gel hizmet yolunda Ak kadroya dahil olda memleketimiz daha hızlı buyusun..
    Cevapla
  • ömer özcan 16 yıl önce Şikayet Et
    güzel. çok şaşırtıcı bir açıklama. demek ki bu yüzden chp nin başına geçememiş..yargıtay bile engel koymuştu.herbiden çok tehlikeli biriymiş onlar için?
    Cevapla
  • faruk ayd 16 yıl önce Şikayet Et
    . Sarıgül\'e katılıyorum ancak bu ülkede sözde demokrasi var. Bazı çevreler kendini halkın iradesinden üstün görüyorlar. Ellerinden gelse bu iktidara oy verenlere neler yaparlar.
    Cevapla
  • Arif ŞİLFELER 16 yıl önce Şikayet Et
    Helal olsun be sana.... Valla şu köhne CHP nin içinde adam gibi dürüst birtek sen çıktın ya helal olsun.İnşaallah Genel kurul toplantısında seçimi sen kazanır ve CHP nin başına geçersin...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya açıkladı: Cezalar iptal edildi
Bilet alıp binemeyen Türk kimdi? İşte Titanik ile ilgili daha önce bilmediğiniz 45 sır!