Astsubayın evi cephanelik gibi!

İstanbul'da yeni cephanelik ev.. Gaziosmanpaşa'daki bir astsubaya ait eve düzenlenen operasyonda mayın, işaret fişekleri, G-3 mermileri ve TNT kalıpları bulundu.

Astsubayın evi cephanelik gibi!
Astsubayın evi cephanelik gibi!
GİRİŞ 31.03.2008 10:58 GÜNCELLEME 31.03.2008 10:58
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Gaziosmanpaşa'da, Hasdal Hava Üs Tabur Komutanlığı'nda görevli astsubay Murat Z.'ye ait olduğu öğrenilen bir evde, mayınlar, işaret fişekleri, G-3 mermileri ve TNT kalıpları bulundu. Güvenlik güçleri yapılan ihbar üzerine Gaziosmanpaşa'da bir eve dün akşam saatlerinde baskın düzenledi. Hasdal'da Hava Üs Tabur Komutanlığı'nda görevli astsubay Murat Z.'ye ait olduğu tespit edilen evin bir cephanelikten farksız olduğu ortaya çıktı. Murat Z.'ye ait evde 1 adet mayın, 683 adet G-3 mermisi, işaret fişekleri ve TNT kalıpları bulundu.

MAYINLARI BARAJA ATMIŞ

Evinde bulunan askeri malzemeleri görevli olduğu askeri üslerden getirdiğini iddia eden Murat Z'nin, 9 adet mayını da daha önce Alibeyköy Barajı'na attığını söylediği belirtildi. Merkez Komutanlığı'na bağlı inzibat ekiplerinin gözetiminde adliyeye çıkartılan astsubay Murat Z, tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

YORUMLAR 6
  • ethem başaga 16 yıl önce Şikayet Et
    haydaaa. \"tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.\" haberin en can alıcı yeri sanırım bu son cümleydi ne zaman tutuklanacaksa zaar? benim cebimde 9 mm mermi bulsalar hayatımı karartırlar. demekki sayın hakim terzi gibi eve iş getirdiğine hükmetmiş
    Cevapla
  • baykoca 16 yıl önce Şikayet Et
    tutuksuz yargılanmak üzere serbet. Devletin malını çalmış üstelik cephasini . bizim paralarımızla alınan mallarımızı gitmiş bir de göle atmış. ama tutuksuz serbetst. Başka bir ülkede olsa kurşuna dizilirdi. Anladım ki bu ülkede en büyük Suç Allah demek yani laiklikliğin zedelenmesi.
    Cevapla
  • enginazaklı 16 yıl önce Şikayet Et
    BU HABERİ 11. SAYFADAMI OKUYACAKTIK.ANLAMADIM. tank uçaksavar çıkacak hali yoktu heralde.sivil darbe hedeflendiğine göre daha bir çok yerde olabilir.ilişkilendirmeyi hepsini ispatlayamazsınız.ama mesele açıktır.
    Cevapla
  • sami akçiçek 16 yıl önce Şikayet Et
    Kötü günler için saklamıştır..
    Cevapla
  • Şemseddin Ay 16 yıl önce Şikayet Et
    Bir mermi kovanı için bile.... Eğitim atışlarında, bir merminin boş kovanı için bile dakikalarca arama yapılır güya. Nasıl ki bir baklava için hapis yatılırken, milyon dolarlık vurgunlar yakalandığında iş \"uzlaşma\"ya bağlanıyorsa, bu cephanelik işlerini de ona benzetesi geliyor insanın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Öğretmen atama takvimi için gözler Kabine'de! Masadaki gündem başlıkları neler?
Türkiye'den her yıl 30 milyar TL çalıyorlar!