K.Irak'a ikinci Kara Harekatı kapıda

Geçtiğimiz aylarda Irak'ın kuzeyine yapılan kara harekatı sonrası baharda yani Nisan ayında 2. kez operasyon yapılacağı söylentileri iyice kuvvetlenmeye başladı.

K.Irak'a ikinci Kara Harekatı kapıda
K.Irak'a ikinci Kara Harekatı kapıda
GİRİŞ 06.04.2008 18:55 GÜNCELLEME 06.04.2008 18:55
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Yüksekova'dan Şemdinli ilçesine giden TIR'ların üzerinde bulunan zırhlı araçların Alan ve Derecik bölgelerine sevk edildikleri belirtildi. İki gündür devam eden yoğun askeri sevkıyatta, son model zırhlı araçların özellikle Hakurk kampına yakın olan Zagros Dağları bölgesinde bulunan Türkiye-Irak-İran üçgenine kaydırıldığı bildirildi.


Bugün de devam eden sevkıyatta sivil TIR'ların üzerinde branda ile kaplı zırhlı araçların gönderilmesi dikkatleri çekti. Zırhlı araçların geçişi sırasında geniş güvenlik önlemleri alınırken, bölgede hava hareketliliği de hız kazandı.


YORUMLAR 6
  • mali öztürk 16 yıl önce Şikayet Et
    biri bombardımanmı dedi.. kardeşim f-16 1980 model avcı uçak elimizde bi o var. getirsinler b-52 leri yada f-117 a ları onlarla bombalasınlar. para yok nerdeee. 2 hafta savaş yapsak ekonomi batar. imf hala ülkemde cirit atıyor vay halimize ne batar ne çıkar ülkemiz köleliğe devam
    Cevapla
  • Yasin DURSUN 16 yıl önce Şikayet Et
    Yapmayın!................ Bana göre TSK\'nın operasyonlarının önündeki en büyük engel bizim medyamız.Bu gidişle operasyonlarını onlardan gizli yapmak zorunda kalacak.Bırakalımda bu kararı onlar versinler.Bu denli hassas konularda uluorta haber yapmak doğru olmaz.
    Cevapla
  • yiğit kan 16 yıl önce Şikayet Et
    ahhhhhh. allahım bana şu barzanininde imralıda oluğu günü göster. o adam orada yanlızlık çekiyordur iki tavla atarlar 52 kağıdıda benden
    Cevapla
  • KADİR YILDIZ 16 yıl önce Şikayet Et
    SANANE. sanane kardeşim girilecek veya girilmeyecek dillendirmeyin tsk ne zaman gireceğini bilir
    Cevapla
  • alper türkoğlu 16 yıl önce Şikayet Et
    yolunuz açık olsun. Allah Türk ordusuna zeval vermesin içte ve dışta düşman çok içte cuntacılar dışta pkk ve yunanlılar ümit ediyorum Türk ordusu bunların üstesinden gelir ve tek hakimin kim olduğunu dünyaya gösterir..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ergin Ataman'dan Siyonist tehdide cevap: Türk vatandaşıyım bana hiçbir şey yapamazsınız!
KDV hilesiyle büyük soygun