Fotoğraf gerçek bağlantı hayli derin

Fotoğraf yayınlandığında Veli Küçük, ‘Alparslan Arslan’ı tanımıyorum. Bu fotoğraf birileri tarafından kasıtlı olarak montajlanmış olabilir’ demişti ama resim gerçek çıktı.

Fotoğraf gerçek bağlantı hayli derin
Fotoğraf gerçek bağlantı hayli derin
GİRİŞ 18.04.2008 08:25 GÜNCELLEME 18.04.2008 08:25
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında tutuklanan Veli Küçük ile Danıştay katili Alparslan Arslan’ın yan yana olduğu fotoğraf üzerindeki tartışmalara polis son noktayı koydu. Veli Küçük 20 - 22 Mayıs 2005 tarihleri arasında İsveç’te düzenlenen 8. Dünya Azerbaycan Kongresi’ne katıldığı ve orada Danıştay Katili Alparslan Arslan’la yan yana fotoğraf çektirdiği iddia edilmişti.

Fotoğrafın yayınlanmasının ardından Veli Küçük, ‘Alparslan Arslan’ı tanımıyorum. Bu fotoğraf birileri tarafından kasıtlı olarak montajlanmış olabilir’ demişti. Ergenekon soruşturmasında, örgütün deşifre edilmesi için her türlü bilgi ve belge titizlilikle soruşturulmaya başlayınca ‘o fotoğraf’ da incelemeye alındı. Diyarbakır Terörle Mücadele Ekipleri, Azadiye Welat gazetesine giderek fotoğrafın orijinalini teslim aldı.

Ergenekon soruşturmasını yürüten İstanbul Cumhuriyet Savcılığı’nın talebi üzerine fotoğraf Emniyet Müdürlüğü kriminal laboratuvarında incelemeye alındı. Yapılan uzun çalışmaların ardından Veli Küçük’le Alparslan Arslan’ın yan yana olduğu fotoğrafın fotomontaj değil orijinal olduğu belirlendi. Kriminal laboratuvarının verdiği rapor üzerine ‘o fotoğraf’ da Ergenekon belgeleri arasına konuldu.


YORUMLAR 3
  • uğur ekinci 16 yıl önce Şikayet Et
    ?. Danıştayında içinde ergenekoncular var,alpaslan elini kolunu sallayarak adam içerideki kişileri vurdu.İçeriden yardım almaşa nasıl adam öldürür.Targıtayın içindeki temiz insanlar vuruldu ve hedef gösterildiler,kötüler kaldı.Nedeni işe kalanların koltukları hazırdı neden olmasın.Sorgulandıklarında bu tipleri kim yargılayacak.Ölenler öldü, geride kalanlar koltukları paylaştılar.
    Cevapla
  • AHMET DOĞAN 16 yıl önce Şikayet Et
    YORUMSUZ. Sadece bu fotoğrafa değil son yüzyılın genel fotoğrafına bakmak daha doğru olur. Artık daha fazla yoruma gerek yoktur.
    Cevapla
  • ibrahim yördem 16 yıl önce Şikayet Et
    eyvahhh.... eyvah ki ne eyvah.her fırsatta danıştay saldırganı alparslanı dinci gerici olarak lanse eden malum medya eminim bu kanıtıda hiç ortaya çıkmamış gibi davranarak devam edicektir yayınlarına,ama artık minare çuvala sığmıyor ne yapacaklar merakla bekliyoruz.şöle bir başlık görebiliriz: meğer veli küçükte gericiymiş... :)))))
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sokak ortasında 10 yaşındaki kız çocuğunu dövdü! Tepkiler sonrası çocuğunu bırakıp gitti
Silivri'de doğalgaz çıkarma çalışmaları: İlk ateş yandı, dağıtıma hazır