Kırmızı ışıkta inanılmaz kaza VİDEO

Kırmızı ışıkta hızla geçen araba, karşı yoldan gelen motosiklete çarptı. Motosikletli gencin havaya fırladığı kaza saniye saniye güvenlik kameralarına yansıdı.

Kırmızı ışıkta inanılmaz kaza VİDEO
Kırmızı ışıkta inanılmaz kaza VİDEO
GİRİŞ 28.05.2008 12:57 GÜNCELLEME 28.05.2008 12:57
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış
YORUMLAR 6
  • HÜSEYİN VURAL 15 yıl önce Şikayet Et
    editöre. EDİTÖR’ÜN NOTU: Sayın yorumcumuz Belirli zamanlarda yoğun yorum trafiği olmaktadır. Bu nedenle yorumlar geç yayınlanmaktadır. Özür dileriz. Eğer yorumunuz hiç yayınlanmamışsa lütfen aşağıdaki linke bakınız.. Haber7 yorumları için genel bir ikaz http://www.haber7.com/haber.php?haber_id=177965 Selamlar…
    Cevapla
  • Ömer Seyfettin KAR 15 yıl önce Şikayet Et
    Kırmızı ışıkta \"bilerek\" geçenin... Ehliyetini alıp bir dahada ömür boyu vermemek lazım.. Başka çaresi yok bu işin.
    Cevapla
  • yorum gerek 15 yıl önce Şikayet Et
    bunlara ehliyet verilmesin artik. yetti artik izine gelince yemin ederim korkudan yuregim agzimda geziyorum heryerden birileri cikabiliyo onunuze ... asil milletmisiz hadi ordan !!!! sigara yasaklanir yok ben icerim bana sokmezz yok bilmemnee .......... (sozum istisnalara degil)
    Cevapla
  • ali uslu 15 yıl önce Şikayet Et
    ya daha ne denir bilmiyorum... o arabayı süren kişiyi ne yapmalı.. yazık günah be.. ayrıca umarım o motorbisikletliye bişey olmamıştır..
    Cevapla
  • HÜSEYİN VURAL 15 yıl önce Şikayet Et
    KIRMIZI IŞIK. kırmızı ışıkta geçenlerin ehliyetini kesin alacaksın. Tekrar kursa gönderip sil baştan yeniden ehliyet almasını sağlayacaksın. yada 24 saat aracın içindekilerle birlikte yeşilde; geçilir--- sarıda; hazır olunur--- kırmızıda; durulur. diye sürekli tekrar ettireceksin, bak bakalım bir daha geçermi kırmızı ışıkta. yahu kendi canını hiçe sayıyorsun, bari karşındaki kişinin canına saygılı ol. birde bir soru kırmızı ışıkta geçince kaza yapan ve ölen biri, intihar etmiş olurmu??
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Rezalet! 23 Nisan kutlaması adı altında yapılan etkinlik pes dedirtti
Tarihi ziyaret sonrası MSB'den Irak mesajı: Hazırız!