Ordunun gizli belgeleri Perinçek'te

Ergenekon terör örgütü soruşturması kapsamında mart ayında İşçi Partisi Genel Merkezi'nde yapılan aramada TSK'ya ait çok sayıda 'gizli belge'nin ele geçirildiği ileri sürüldü.

Ordunun gizli belgeleri Perinçek'te
Ordunun gizli belgeleri Perinçek'te
GİRİŞ 03.06.2008 08:40 GÜNCELLEME 03.06.2008 08:40
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Aydınlık Dergisi, bu haftaki sayısında söz konusu bu belgeleri haber yaparak yine kendilerine 'tertip' yapıldığını savundu. Dergiye göre Özcan'ın CD'lerden haberi bile yok.

İP Genel Merkezi'nde ele geçen belgeler arasında İstihbarat Binbaşı Cem Başbuğ imzalı brifing ve tatbikat yazıları da bulunuyor. Genel merkez binasında ele geçen belgeler arasında Şirinyer'deki NATO karargâhı ile ilgili krokilerin de bulunması dikkat çekti. Hatırlanacağı gibi emekli Hava Pilot Tümgeneral Yaşar Müjdeci, İşçi Partisi'nden İzmir 1. Bölge milletvekili adayı olmuştu. Emekli Tuğgeneral Servet Cömert de İP'te halen genel başkan yardımcısı konumunda. İP'in Ankara'daki genel merkezde yapılan aramalarda Yargıtay binası ile ilgili krokilerin de bulunduğu bir başka CD daha ele geçirildiği öne sürülmüştü. Ayrıca AK Parti hakkındaki iddianamenin Abdullah Gül'le ilgili kısmı da İP'te bulundu. İddianamenin Gül'le ilgili kısmını İP'e YARSAV Başkanı Ömer Faruk Eminağaoğlu'nun önceden verdiği öne sürüldü. Aydınlık dergisinin bu haftaki sayısında yer alan haberler ise İşçi Partililerin kendilerine yapılan operasyondan aylar öncesinden haberdar olduğunu ortaya koydu. Dergide bu konuda 'İşçi Partisi'ne aylardır polisin arama yapacağı bilgileri gelmekteydi. Aramadan önceki hafta bu konuda beş ayrı haber geldi.' denildi.

YORUMLAR 16
  • oku yorum 15 yıl önce Şikayet Et
    yeniçeri. yaklaşımın üstünde düşünmeye değer doğrusu!..
    Cevapla
  • Önder Ayaz 15 yıl önce Şikayet Et
    Türkiye\'de artık herşey değişsin. bu tür yapılanalar ülkeyi her ayağa kaktığında belli başlı bi kaç siyasi bürokratik yapılanma ile ülkeyi karanlığa gömmeyi kendilerine görev bildiler. bi kaç yapılanma bunu kendi çarklarında döndürerek gücü parayı ellerinde tuttular.ama şimdi hepsi su yüzüne çıkıyor.lütfen sonuna kadar gidilsin.vatan hayinleri kimlermiş hepsi tespit edilip cezalandırılsın.ki sonunda Türkiye artık güven huzur veren bi ülke olsun
    Cevapla
  • Mustafa Tartar 15 yıl önce Şikayet Et
    --. Yalan haberle nereye kadar ey Zaman gazetesi! Nedense bu gazete hep birşeyler uydurup sonra \"ileri sürüldü\" diyerek kendini temize çıkarıyor. Kİm ileri sürdü? Siz. O zaman \"ileri sürüldü\" demeyin, \"ileri sürüyoruz\" falan deyin. Daha önce de Danıştayın krokisi İP binasında çıktı demişlerdi ne oldu? Krokiyi birisi kargoyla yollamış, İP yetkilileri de kutuyu açmadan derhal polise bildirmişti. Ama İP binasında olan-biteni bilmedikleri için, böyle yalan söylüyorlar. Demek ki kargoyu gönderen bunlar..
    Cevapla
  • Muhammed 15 yıl önce Şikayet Et
    ***chp + mhp kardeşler bu durum hakkinda ne zaman aciklama yapacaklar?***. Varsa yoksa meyve veren agaci taşlayan ikiz kardesler kendi dönemlerinde hic görmedikleri ergenekon gibi ceteleri bugünde nedense görmek istemiyorlar. Onlarin korktuklari bir seyler olsa gerekki bu konuda konusmuyorlar ama o korku onlarin eceli olacak!
    Cevapla
  • Acizane kanaatimce 15 yıl önce Şikayet Et
    Sonuc ne olur. Sifir sifir elde var koca bir sifir. Simdi bu skandal ihanetin sonucu ne olur Genelkurmay bir bildiri yayinlar (aba altindan sopa) iddialar gercek disidir seklinde Ondan sonra bu olayin uzerine ne hukumet gidebilir ne medya olayi arastirabilir savcilar hakeza duymaz gormez konusmaz ve uc maymunlari oynar Sonrada bu olay sessiz sedasiz kapanir gider Boyle skandal haberlerin ustunun bu sekilde ortuldugu sadece Turkiyeye has bir olay. Normal karsilaniyor. Avrupa ve amerikada olsaydi simdi en az onlarca genaral coktaan isinden olmustu bile
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Hakan Fidan'dan son dakika Gazze açıklaması: Bu son savaş olmayacak!
Nükleer silahtan daha tehlikeli... Türkiye'de acilen uygulanması gerekiyor!