İbrahim Üzülmez kaza geçirdi

Antalya’daki tatilini bitirdikten sonra Manisa üzerinden Çanakkale doğru geçmekte olan Beşiktaş’ın milli futbolcusu İbrahim Üzülmez,

İbrahim Üzülmez kaza geçirdi
İbrahim Üzülmez kaza geçirdi
GİRİŞ 13.06.2008 19:42 GÜNCELLEME 13.06.2008 19:42
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Aziz Gül'ün haberi


Üzülmez, Mehmet Akif Ersoy caddesi üzerine geldiği sırada Yeni Manisa da bulunan Akdoğuş sitesinden kontrolsüz olarak yola çıkan bir başka otomobile göbekten çarptı.


Eşi Neslihan ve 2,5 yaşındaki kızı Ela’nın içinde bulunduğu jep ise yoldan çıkarak orta refuştaki ağaçlara çarparak durabildi.


Kazadan sonra önce eşi ve kızının üzerinden şoku attırmaya çalışan Beşiktaşlı İbrahim Üzülmez, kazayı şans eseri burnu bile kanamadan atlatmasından dolayı derin bir oh çekti.


Akşam saatlerinde meydana gelen trafik kazasında İbrahim Üzülmez kullandığı 34 NFG 19 plakalı BMW cep Çanakkale-Manisa karayolu üzerinde tahli yoldan kontrolsüz çıkan Hüseyin Sargın yönetimindeki 45 S 4597 plakalı otomobile orta göbekten çarptı.


Kazayı yapan kişinin Beşiktaşlı futbolcu İbrahim Üzülmez olduğunu görenler ceplerindenh çıkarttıkları cep telefonları ile resimlerini çekmeye başladı.Üzülmez, olay yerine gelen trafik memurlarına gerekli olan bilgileri aktardıktan sonra da kızı Ela’ya ve eşi Neslihan’a sarılarak burunlarının kanamamış olmasına şükür ettiler.


Kazayı çok ucuz atlattıklarını belirten BJK’nin milli futbolcusu İbrahim Üzülmez” arabanın hasarını düşündüğüm yok. Allahtan eşime ve kızıma bir şey olmadı.Tüm dostlarım ve sevenlerimin içi rahat olsun genel sağlığımızda her hangi bir şey yok” dedi


HABER 7

YORUMLAR 1
  • osman nurol 15 yıl önce Şikayet Et
    yoruma bak,hizaya gel,. başka araçların hurdaya dönüpte içinden sağ çıkan hatta burnu kanamadan çıkanlara ne diycez,onlarıda bmw x5 ruhu kurtarıyor o zaman,arabayla ilgisi yok,tamamen Allah ın lütfu bu kurtuluş,arkadaşın yorumuda heralde rus-islam sentezi olsa gerek.ibrahime gelmiş geçmiş olsun.
    Cevapla