Microsoft Türkler'i

Dünyanın en zengin işadamları listesinde üst sıralarda yer alan Bill Gates'in sahibi olduğu Microsoft'ta 215 Türk dahi çalışıyor... Hem de çok iyi şartlarda.

Microsoft Türkler'i
Microsoft Türkler'i
GİRİŞ 26.08.2008 05:40 GÜNCELLEME 26.08.2008 05:40
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Bill Gates, kimilerine göre dahi kimilerine göre ticari zekası müthiş... Büyük bir kesime göre ise her iki özelliğe de sahip. İşte bu müthiş adamın 1975'te kurduğu Microsoft, birçok Türk'e de iş imkanı sağladı. Amerika'daki merkezinde 215 Türk mühendis, çok önemli konumlarda Microsoft'un yeni ürünleri için gece-gündüz çalışıyor. Aylık 5 bin dolar ile 25 bin dolar arasında maaşlar alan Türk dahiler, kendilerine tanınan imkanlardan dolayı bir hayli mutlular.

102 ÜLKEDE MERKEZİ BULUNUYOR

Washington Redmond'da Bill Gates'in katıldığı toplantıların oldukça renkli geçtiğini belirten Türkler, "Öyle ki, toplantılardaki itirazlarınızın hepsini dikkatlice dinler ve sizi haklı bulursa teşekkür eder. Toplantılarımızda herkes eşittir. İşte bu rahatlık, Microsoft'un başarısını getiriyor" dedi. Microsoft'un Türkiye dahil tam 102 ülkede merkezi bulunuyor.

YORUMLAR 2
  • aydın özçifçi 15 yıl önce Şikayet Et
    sallama. sallama yurt dısında teknisyenlikle o kadar parea kazanan kim var sen galiba biras fazla salladın :)))
    Cevapla
  • kuant quazar 15 yıl önce Şikayet Et
    Aylık 5000 dolarmı?. Aylık o maaşa orda çalışan mühendis orda ça servisi yapıyordur. O maaşa çalışna adama yuhlar olsun. Bende yurtdışında yaşıyorum ve basit bir teknisyen olarak 6.000 yaptığım ay benim için kayıptır. Eğer gerçekten bu fiyata çalışıyorslarsa yazık onlara... Utanç verici bir rakam..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Başıboş köpek sürüsü Kocaeli'de yavru köpeği canlı canlı yedi
Kavgayı ayıran polis memuruna kafa attı