Köpek dolmuşa gelince... Günün en komik videosu!

Adapazarı ile Serdivan arasında çalışan bir dolmuşa durakta müşteri beklerken binen köpek, onu indirmeye çalışanlarla uzun süre uğraştırdı.

GİRİŞ 25.12.2014 18:33 GÜNCELLEME 25.12.2014 18:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

O anlar dolmuşun kamerası tarafından görüntülendi ve sosyal medyada da paylaşıldı.

Adapazarı Çark Caddesi girişindeki dolmuş durağında bir sokak köpeği ile dolmuş şoförü ve yolcuları arasında ilginç bir olay yaşandı. Facebook'ta yayınlanan kamera görüntülerinde, bir sokak köpeği durakta bir dolmuşun kapısında bekliyor. Hareket eden dolmuşun yerine sıradaki dolmuş yolcuların binmesi için kapısını açtığında ise köpek araca biniyor. Dolmuş şoförü aracın kapılarını açarak köpeği indirmek istese de köpek tüm çabalara karşın koltuklar arasında gezerek araçtan inmek istemiyor. Bu sırada bir kişi köpeği kucaklayarak araçtan indiriyor.

Görüntülerde yolcular bindikten sonra dolmuş tam hareket edecekken köpeğin tekrar binerek arkadaki boş kalan koltuğa çıktığı  görülüyor. Aynı kişinin tekrar araçtaki köpeği çıkartmasıyla görüntü sona eriyor.

 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 3
  • eyildizlar 9 yıl önce Şikayet Et
    pek sokak köpeğine benzemiyor.. hayvan arabalara alışkın bize denk gelmiyor ki sahip çıkalım:))
    Cevapla
  • Orhan 9 yıl önce Şikayet Et
    Köpek sokak köpeği değilde sanki sokağa atılmış bir köpeğe benziyor. Daha önce otomobile binmeye alıştırılmış. Videonun sonunda dolmuşun ön koltuğuna adam küçük çocukla biniyor. Yok abi yok. Biz düzelmeyiz.
    Cevapla
  • metin 9 yıl önce Şikayet Et
    Aslında köpeğe sahip çıksa iyi yol arkadaşı olurdu onunla :)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'nin depremzedeler üzerinden çirkin algı operasyonuna 13 maddede cevap
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!