MHP'lilerden sunucuya sert tepki: Vatan haini!

Beyaz TV sunucusu Tahir Sarıkaya'nın Andımız ile ilgili sözlerine MHP'den ilk tepki geldi: 'Roj TV'de işe girmeyi garantiledin.'

MHP'lilerden sunucuya sert tepki: Vatan haini!
MHP'lilerden sunucuya sert tepki: Vatan haini!
GİRİŞ 07.10.2013 16:40 GÜNCELLEME 07.10.2013 16:40
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Beyaz TV ekranlarında hafta içi her sabah Uyan Türkiyem programını sunan Tahir Sarıkaya, şu sıralar gündemde olan 'Andımız'ın okullardan kaldırılmasına ilişkin görüşlerini aktardı.

'Herkes yorumlarını yapabilir. Hepimiz bu ülkeyi seviyoruz' diyen Sarıkaya, 'Az önce bir izleyicim tweet atmış, diyor ki; 'Sen vatan hainisin.' Allah aşkına ben vatan haini olsam, ben bu ülkeyi sevmesem, burada ekranda olur muyum? Burada yayın yapar mıyım?' diye sordu.

Sarıkaya, 'Neden o zaman askerden kaçmak için birilerini torpile koyuyoruz? Sizce Türkiye'yi sevmek bu mudur? Türkiye'yi sevmek sizce kaçak elektrik kullanmak mıdır? Türkiye'yi sevmek sizce alışveriş yaptığımızda devlete vergi ödemesin diye fiş almamak mıdır? Bu mudur Allah aşkınıza? Herkes elini vicdanına koysun' şeklinde konuştu.

Sarıkaya'nın bu sözlerine MHP Yenimahalle Belediye Başkan Adayı Devran Kutlugün'den çok sert bir yanıt geldi. Twitter hesabından Tahir Sarıkaya'ya tepkisini dile getiren Kutlugün, 'Roj TV'de işe girmeyi garantiledin. Yakışırsın yani' ifadesini kullandı.

Tahir Sarıkaya da Kutlugün'e, 'Ben kararı, yorumu izleyicilerime bırakıyorum. Andımız'ın kaldırılması doğru bir karardır. Benim Roj TV'ye girme gibi bir hevesim, isteğim de yok. Televizyonumdan da memnunum' karşılığını verdi.

YORUMLAR 9
  • selamet 10 yıl önce Şikayet Et
    Ufak bir hatırlatma. Pkk'lı teröristlerin ve elebaşı öcalanın, medyadaki millet ve maneviyat düşmanı kalemşörlerin, milletin kaynakalarını çalan iş dünyasının, bankaları hortumlayanların, darbe meraklısı askerlerin, millete tepeden bakan bürokratların velhasılı bunlar gibi ülkeye ve millete düşman kişi ve kimlikerin hepside büyürken ANDIMIZI okumuşlardı.
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    ali kandemir...su bardağı kırılınca su içmekten vazmı geçelim. andımız temennidir...
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    hırsız tembel var diye dua etmeyelimmi..andımız temenni yeminidir. andımızda kaçak elektirik kullan demiyor...andımız dua değil temennidir...
    Cevapla
  • DADAŞ 10 yıl önce Şikayet Et
    vatan haini yalan söyleyene iftira atana denir. söylediklerini ispat etmeyene denir....
    Cevapla
  • levent 10 yıl önce Şikayet Et
    Vatan Haini kime denir. Vergi gelirlerinin %85 inin faiz olarak odeyen hirsizlara = gecelik faizleri %8000 e firlatan cahillere = ans gibi birini cumhurbaskani secmek icin kendi milletvekili sadi somuncuoglunu meclis kapisinda doven ahlaksizlara vatan haini denir = bu hainler cem uzan bankadan milyarlarca dolart calarken ecevit e payanda olmalari ile taninir = tek becerdikleri deprem paralarini hortumlamaktir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gece kulübü yangını ve teleferik kazası için Meclis komisyonu kurulacak mı?
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık