Sarıgül gençlerden medet umuyor

CHP İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mustafa Sarıgül, "Bütün gençlerden, özellikle ve özellikle sandığa sahip çıkmalarını, oylarına sahip çıkmalarını, İstanbul'a sahip çıkmalarını bekliyorum. Gençlere inanıyorum" dedi.

GİRİŞ 16.01.2014 01:29 GÜNCELLEME 16.01.2014 01:50
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Sarıgül, Türkiye Değişim Hareketi'nce, Eyüp Haliç sahilinde düzenlenen 3. Geleneksel 15 Ocak Şöleni'ne katıldı. Katılımcıların sevgi gösterileriyle karşılanan Sarıgül, gazetecilere yaptığı açıklamada, binlerce genç arkadaşıyla yerel seçimlere hazırlandıklarını söyledi.

Yerel seçimlerde billboardların kendilerinin olmayacağını, televizyonlarda farklı insanların konuşacağını ifade eden Sarıgül, ama sokakların ve duvarların gençlerin olacağını kaydetti.

Sarıgül, konuşmasını şöyle sürdürdü:

"Bugünden sonra seçim bitene kadar İstanbul'un bütün sokaklarında ve duvarlarında olacağız. Kötüleme, karalama yapmayacağız ama haklarımızı, hukuklarımızı da en iyi şekilde koruyacağız. Üzerimize karalama şeklinde gelirlerse arkadaşlarımız onlara en iyi, en demokratik şekilde karşılık verecekler. Bugünden sonra gece sabaha kadar dolaşmadığımız taksi durağı, gece çalışan müessese kalmayacak. Gün ışığına kadar çalışmalarımız devam edecek. Bütün sokakları, meydanları ve duvarları gençlere emanet ediyorum. İnanıyorum ki gençler, duvarları, sokakları, meydanları barış adına, özgürlük adına, demokrasi adına koruyacaklar. Bütün gençlerden, özellikle ve özellikle sandığa sahip çıkmalarını, oylarına sahip çıkmalarını, İstanbul'a sahip çıkmalarını bekliyorum. Gençlere inanıyorum."

''GENÇLERİ GÖRÜYORUM, BÜTÜN DUVARLARA, MEYDANLARA...''

Gençlere güvendiğini vurgulayan Sarıgül, "Gençleri görüyorum. Bütün duvarlara, meydanlara 'Çare Sarıgül' yazıyorlar. Aslında gençler kendi geleceklerini yazıyorlar, demokratik Türkiye'nin geleceğini yazıyorlar" dedi.

Sarıgül, seçim akşamı gençlerin sandık başında görevlerini en iyi şekilde yerine getireceklerini kaydederek, "Gençler, demokrasi, barış ve özgürlük adına yurttaşlarımızın verdiği oylara sahip çıkacaklar ve 30 Mart akşamı demokrasinin, barışın, özgürlüğün zaferini inşallah ilan edecekler" diye konuştu.

YORUMLAR 6
  • osmanlı torunu 10 yıl önce Şikayet Et
    ahh bee sarıgül demişsin ki. kötüleme, karalama yapmayacağız ama haklarımızı, hukuklarımızı da en iyi şekilde koruyacağız. Üzerimize """"""karalama şeklinde gelirlerse"""""" arkadaşlarımız onlara en iyi, en demokratik şekilde karşılık verecekler. kimse sizin üstünüze karalama şeklinde gelmez çünkü bunu en iyi sizin zihniyetiniz yapıyor. Seçim arabanızıda görüyoruz hayır duanızı almaya geldik diye naralar atılıyor sizden hayırlı birşey geldimi bu ülkeye 90 yıldır????
    Cevapla
  • Haydar Kolcu 10 yıl önce Şikayet Et
    GEZİ PARKINA DAM LAZIM ?. şu an onları ayarlıyor.
    Cevapla
  • ali yavuz 10 yıl önce Şikayet Et
    ŞAP ŞÜP BU NE. insan utanır kızınımı öpüyon böyle insanlar başa gelirse ülkede fuuş da artar eşkıyalıkda artar
    Cevapla
  • rahim yılmaz 10 yıl önce Şikayet Et
    SARIGÜL. bence sararıp hazan olmadan az geç senden hiç bir halt olmaz şişliden başkada sana yaramaz 90 lı yıllarda istanbul tam bir çöplük oldu kimin sayesinde senin gibi ve kılıçdaroğlu gibi sosyalist insanlar sayesinde gerçi senin genel başkanında denedi ya heveslendi eline üçün biri geçti sen de onu almamak için çekilsen iyi olu taş yerinde ağırdır
    Cevapla
  • ahmet 10 yıl önce Şikayet Et
    yüzünmü varki sern çıkacan. belediyeci olcan bide duvarlara yazıyolarmış gençler büyüklerinden öğrenmiştir nemal olduğunuzu.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Şov bitti, yüzüstü bıraktılar! Özel ve İmamoğlu'nun 1 Mayıs provokasyonu pes dedirtti