Kırıkkale Başbakan'ı bekliyor

Başbakan Erdoğan'ın Kırıkkale'de yapacağı mitingin hazırlıkları tamamlandı.

Kırıkkale Başbakan'ı bekliyor
Kırıkkale Başbakan'ı bekliyor
GİRİŞ 04.03.2014 11:50 GÜNCELLEME 04.03.2014 11:50
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'ın saat 16.00'da Kırıkkale'de yapacağı miting için Ankara, Kayseri, Aksaray, Düzce, Kastamonu, Konya, Çankırı, Bolu, Tokat ve Sivas'tan gelen bin 180 polis, 10 ambulans, 70 sağlık personeli, 30 Özel Harekat Polisi görev yerlerini aldı. Güvenlik ve temizlik önlemlerinin alındığı Cumhuriyet Meydanı bayraklarla donatıldı. Güvenlik amacıyla bir polis helikopteri mitingin yapılacağı alan üzerinde belirli aralıklarla uçuş yapıyor.

Miting alanında incelmelerde bulunan AK Parti İl Başkanı Mehmet Demir gazetecilere yaptığı açıklamada, "Rabbim bizi mahcup etmeyecek, Başbakanımıza mahcup olmayacağız diye düşünüyorum. Kırıkkale'de şimdiye kadar yapmış olduğumuz 2004, 2007, 2011'de mitinglerimiz güzel oldu. Bu mitingin onlardan daha iyi olacak diye düşünüyorum. Milletimiz hassasiyetle Sayın Başbakanımıza sahip çıktığını, gittiği bütün illerde gösteriyor. Burada da aynı duygu selinin olacağını düşünüyorum" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • kadir keskin 10 yıl önce Şikayet Et
    AHAN DA.... Balıkesir'deki mahşeri kalabalığı kıskanıp montaj filan diye haber yapanlar bu resmi kullanıp "al işte başbakanın kırıkkale mitngine ancak 18 kişi toplayabildi" diye haber yaparlarsa şaşırmayın milletim...:)
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fed, piyasaların merakla beklediği faiz kararını açıkladı
Milli Eğitim Bakanı Tekin'den öğretmen atamalarına ilişkin açıklama