AK Parti'li kadınlardan Günay'a protesto

Eski Kültür Bakanı Ertuğrul Günay, 17 Aralık sonrasında AK Parti'den istifa eden diğer İzmir milletvekilleri İlhan İşbilen ve Erdal Kalkan ile birlikte Havagazı Fabrikası Kültür Merkezi'ndeki basın toplantısı düzenledi.

GİRİŞ 20.03.2014 12:46 GÜNCELLEME 20.03.2014 15:45
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

 Basın toplantısının sonunda soru-cevap kısmına geçildiği sırada Ertuğrul Günay "AK Parti kadın kollarından arkadaşları da burada görüyorum" dedi ve ardından AK Partililerin protestosu başladı. Toplantıya gelen AK Parti Kadın Kolları üyeleri ve bazı partililer 'Recep Tayyip Erdoğan' ve 'Her yer Tayyip her yer Erdoğan' sloganları attı.

YORUMLAR 3
  • Kadıoğlu25 10 yıl önce Şikayet Et
    bunlar makam, mevki ve paraya geldi diyor ertuğrul efendi. asıl makam, mevki ve para için akparti'ye giden sen değil miydin? sen ve senin gibileri bir daha ki seçimden sonra hiç kimse hatırlamayacak ve tarih sizleri yargılayacaktır, en azından geçmiş dönemde sana bakanlık gibi bir görev veren bir kişiye saygı çerçevesi içerisinde yaklaşmalıydın. ben de diyorum ki sizin gibi politikacılar temizlenmedikçe siyaset kurumu kaliteli bir hale gelmez.
    Cevapla
  • murat buyuklu 10 yıl önce Şikayet Et
    işte tepki. ne cam kırma ne hakaret ne cana kıyma... doğrudan protesto bile yok. orada olmayan birinin (sayın başbakanımızın) adını zikrederek tezahürat etmek var sadece. işte eylem, işte söylenmek istenenin hedefe vardırılması. ne demişler insanlar konuşa konuşa...
    Cevapla
  • naim sorguc 10 yıl önce Şikayet Et
    örnek tepki. Sıfır şiddet, ölçü de kaçmamış, ifade etmesine engel olunmamış. Herkese örnek bir tepki.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Ankara'da sağanak 2. gününde! Vatandaşların çilesi kamerada
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı