Kılıçdaroğlu Köşk seçimi için Almanya'da

CHP Lideri Kılıçdaroğlu, Loğoğlu, Yıldırım ve Özbolat ile birlikte Almanya’daki Türk vatandaşlarıyla buluşmak üzere Düsseldorf’a gitti.

Kılıçdaroğlu Köşk seçimi için Almanya'da
Kılıçdaroğlu Köşk seçimi için Almanya'da
GİRİŞ 07.06.2014 00:47 GÜNCELLEME 07.06.2014 01:31
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, 7 Haziran Cumartesi günü Essen'de Avrupalı Türklerle ile yapacağı büyük buluşma için akşam saatlerinde Düsseldorf Havalimanı'nda geldi. Kılıçdaroğlu, ardından konaklayacağı Essen Sheraton Oteli'ne geçti. 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu Düsseldorf Havalamanında CHP Kahramanmaraş Milletvekili ve Yurtdışı İlişkiler Koordinatörü Durdu Özbolat'ın yanısıra Düsseldorf Başkonsolosu Alaattin Temür, Essen Başkonsolosu Şule Özkaya ve partililer karşıladı. 

Kemal Kılıçdaroğlu, havalimandan sonra konaklayacağı Essen Essen Sheraton Oteli'ne geçti. CHP Liderini Essen'de bulunan otelin kapısında, CHP Bartın Milletvekili ve TBMM Başkanlık Divan Üyesi Muhammet Rıza Yalçınkaya, Zonguldak Milletvekili Ali İhsan Köktürk, Ankara Milletvekili Levent Gök ve CHP Yüksek Disiplin Kurulu Başkan Yardımcısı Saniye Barut, CHP Avrupa Medya Sorumlusu Cem Bakırtepe ve Essen ve çevresinden çok sayıda sivil toplum temsilcisi karşıladı. Kemal Kılıçdaroğlu, daha sonra otelin bahçesinde partililerle ve misafirlerle sohbet etti. Kılıçdaroğlu, yarın Essen'de bulunan Gurugahalle Salonu'da binlerce Türk'e hitap edecek. 

KENDİSİYLE TANIŞMAK İSTEYEN TÜRK İLE SOHBET ETTİ 

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, Essen Sheraton Oteli'nde uzun yıllar çalışan ve kendisiyle tanışmak isteyen Sümbül Anay'ın, isteğini geri çevirmedi. Kemal Kılıçdaroğlu, tanışma esnasında büyük bir sevinç yaşayan ve göz yaşlarını tutamayan Adanalı Sümbül Anay ile kısa süre sohbet etti. Sümbül Anay, CHP liderine 41 yıldır Almanya'da yaşadığını ve 1988 yılından beride otelde çalıştığını anlattı. 

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 5
  • Güçlü türkiye 9 yıl önce Şikayet Et
    her zaman olanda bu. Abilerden tavsiye ve direktif ,dışardaki türkiye düşmanlarının fikrini alıcak mış,iş bu yüzden size kolsaati iktidar hayal.
    Cevapla
  • Uğur YAZICI 9 yıl önce Şikayet Et
    yahu kaç kişi. KK kardeş vazgeç bu işlerden kaç kişi gelir senin görüşmene..
    Cevapla
  • bülent korkmaz 9 yıl önce Şikayet Et
    çarpı iki. chp yi konpile toplasanız iki ile çarpsanız bir cumhurbaşkanı adayı çıkmaz ogörevi kaldıracak karizmalı bir adam yok üzgünüm ama gerçek bu
    Cevapla
  • Duramayan Adam 9 yıl önce Şikayet Et
    gundi. Acep bizim gundi merkel'emi yalvarmaya gitti adayımız sen ol diye .... olurmu olur :)
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    Almanyaya hoşgelmedin KILIÇDAROĞLU !. Türkiyeyi karıştırma ve Alevileri kışkırtmak için geldiğini biliyoruz ! farkında değilsin, alevilere iyilik değil kötülük yapıyorsun ! o zavallılarda sana kanıyor !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Sevkiyat kararı sonrası Pentagon'dan son dakika İsrail açıklaması!
CHP'li Mustafa Bozbey'in 'akraba' atamalarında yeni perde! İlk vukuatı değilmiş!