İhsanoğlu genç bir vatandaşla tartıştı

Cumhurbaşkanı adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, cuma namazı sonrası bir gençle tartıştı.

İhsanoğlu genç bir vatandaşla tartıştı
İhsanoğlu genç bir vatandaşla tartıştı
GİRİŞ 04.07.2014 15:15 GÜNCELLEME 04.07.2014 15:23
Bu Habere 25 Yorum Yapılmış

CHP ve MHP'nin cumhurbaşkanı Adayı Ekmeleddin İhsanoğlu, İskenderepaşa Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından Atatürk Alanı'ndaki Meydan Parkı'nda ve Uzun Sokakta vatandaşlarla sohbet etti.

Seçim çalışmaları için Trabzon'a gelen İhsanoğlu, konaklayacağı Kahramanmaraş Caddesi'ndeki otelden, bir süre dinlendikten sonra cuma namazı için ayrıldı.

Kahramanmaraş Caddesi'nden yürüyerek İskenderpaşa Camisi'ne giden İhsanoğlu, çevredeki esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İhsanoğlu, İskenderpaşa Camisi'nde kıldığı cuma namazının ardından çıkışta cemaatle sohbet etti.

Bu sırada, üniversite öğrencisi ve hafız olduğunu söyleyen bir genç, İhsanoğlu'na, "CHP zihniyeti İslamiyete zarar verdi. Kuran kursları kapatıldı. Siz cumhurbaşkanı olursanız Kuran iptal mi olacak" dedi.

İhsanoğlu, çevredekilerin uzaklaştırmak istediği gence cevap vereceğini söyleyerek, "Biz artık o tarihi geçtik. Uzlaşma başladı" yanıtını verdi. Gencin, CHP'ye yönelik eleştirilerini sürdürmek istemesi üzerine İhsanoğlu, "Sus artık. Ben konuşuyorum. Ben cumhurbaşkanı olursam sizden kıraat-ı aşere isterim" yanıtını vererek camiden ayrıldı.

İhsanoğlu, daha sonra Meydan Parkı'nda oturup kısa süre vatandaşlarla sohbet etti. Ardından Uzun Sokak'a geçip vatandaşlarla sohbet eden İhsanoğlu, esnaf ziyaretinde bulundu.

İhsanoğlu'na, Uzun Sokak'taki ziyareti sırasında çevredeki vatandaşlar, alkışlayarak destek verdi. Bir vatandaş ise Trabzonspor atkısı hediye etti.

İhsanoğlu'na, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, MHP Trabzon Milletvekili Koray Aydın, CHP İl Başkanı Yavuz Karan, MHP İl Başkanı Muammer Demeli, DSP İl Başkanı Hadiye Solmaz da eşlik etti.

YORUMLAR 25
  • Fethiyeli 9 yıl önce Şikayet Et
    DÜŞMANIN DÜŞMANI DOST OLUR MU?. "Düşmanımın düşmanı dostumdur." diye yanlış bir söz vardır. İşte MHP-CHP tam uygulayıcıları düşman ise belli AKP. Muhafazakar AKP seçmeni AKP den memnun kalmadığında acaba kime oy verecek. CHP ile işbirliği yapan MHP oyların kendine geleceğini mi sanıyor.
    Cevapla
  • atlantiks 9 yıl önce Şikayet Et
    Eyy Müslüman Türk Gençliği...!. CHP'nin TEK PARTİ DİKTATÖRLÜĞÜNÜN, beyaz türkler (!) hariç, türküyle-kürdüyle, alevisiyle-sünnisiyle bütün halkların üzerinden silindir gibi geçtiği o zulüm ve işkence dönemindeki icraatlarından biri de 1933 de EZAN-I MUHAMMEDİYE'yi orjinal okunuşuyla yasaklamasıdır ! Ezan, ta ki rahmetli Adnan MENDERES'in 1950 de iktidara gelmesine kadar, tam 17 yıl süreyle, tamamına yakını müslüman olan bu cennet vatanda TÜRKÇE OKUNMUŞTUR !!! "TANRI ULUDUR" diye başlayan ve insanda hiç bir haz, coşku ve heyecan uyandırmayan bir garip ezan... (Allah rızası için lütfen internetten bulunuz ve bir kerecik de olsa dinleyiniz) Düşününüz ki ; o dönemde doğup-ölen bir müslüman kardeşimiz, bir kez dahi EZAN-I MUHAMMEDİYE'yi orjinal şekliyle duyamadan-dinleyemeden AHİRETE GÖÇ ETMİŞTİR ! Bunun VEBALİ ÇATI ADAYININ AKLINA HİÇ GELMİŞ MİDİR ve de ÖDEMEYE HAZIR MIDIR VİCDANEN? Hani "müslüman" diye lanse ediliyor ve boy gösteriyor da...
    Cevapla
  • haydar demir 9 yıl önce Şikayet Et
    TAKLİT ASLINI BÜYÜTÜR. Piyasalarda her şeyin aslını taklit ederek pazar oluşturmuşlar zaten.Bu taklitlerden bir zamanlar İBO da nasibini almıştı, ama her taklit o şeyin aslını büyüttüğünü herkes bildiği halde, CHP MHP vb. leri Sn. R.T ayyip Erdoğan ında taklidini piyasaya sürdüler.)) Bir şeyin aslı varken taklidine teveccüh olmayacağını galiba anlamamışlar.
    Cevapla
  • mubinkoçal 9 yıl önce Şikayet Et
    halk. acaba chp nın kendisini muslumanları kandırmak için kullandığını anlamıyormu ,şoyle bir duşunmesi lazım değilmi din alimi dır diye babasını surgune gonderen parti bugun kendisini niçin aday gosterıyor
    Cevapla
  • erol ayten 9 yıl önce Şikayet Et
    CAMİDE BOYMU GÖSTERMESİ GEREKİR. Yorum yapanlara bakıyorum ibadethaneleri bir şov bahçesi gibi görüyorlar.İbadet gizlidir illede birilerinin görmesimi gerekir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Yerlikaya: 1 Mayıs'ta 226 kişi gözaltına alındı
‘Sorun afet mi kafa mı?’ Ankara’yı sel götürdü Mansur Yavaş suskunluğa büründü