Bakan Yılmaz: Hep birlikte bu işi bitirelim

Cevdet Yılmaz Köşk seçimleriyle ilgili olarak, Birinci turda bu işi bitirelim yurt içinde ve dışında ikinci tur için artık kimse uğraşmasın.

Bakan Yılmaz: Hep birlikte bu işi bitirelim
Bakan Yılmaz: Hep birlikte bu işi bitirelim
GİRİŞ 07.07.2014 06:10 GÜNCELLEME 07.07.2014 06:10

Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Cumhurbaşkanı seçimine ilişkin, "Birinci turda Allah'ın izniyle hep birlikte bu işi bitirelim. Yurt içinde, yurt dışında ikinci tur için artık kimse uğraşmasın. Güzel, net bir neticeyle, bu millete, bu ülkeye büyük hizmetler etmiş Recep Tayyip Erdoğan'ı 12'nci cumhurbaşkanımız olarak seçelim inşallah" dedi.

Genç Belediye Başkanlığınca İstasyon Aile Çay Bahçesi'nde düzenlenen iftar programına katılan Yılmaz, yaptığı konuşmada, 10 Ağustos'ta yapılacak cumhurbaşkanlığı seçiminde Cumhurbaşkanı adayı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan'a destek istedi.

Bakan Yılmaz, şunları kaydetti:

"Önümüzdeki süreçte bir Cumhurbaşkanlığı Seçimi var. Ben bu seçimin şimdiden hayırlı olmasını temenni ediyorum. İlk defa, Genç halkı sandığa gidip, cumhurun başkanını doğrudan seçecek, 12'nci cumhurbaşkanını doğrudan seçecek. Bizim de plakamız 12. İnşallah yine Bingöl'den çok güzel neticeler alacağız ve 12'yi hep birlikte vuracağız inşallah. İkinci tura bırakmayalım bu işi. İkinci tur hem para demek, masraf demek, boş yere zaman harcamak demek. Birinci turda Allah'ın izniyle hep birlikte bu işi bitirelim. Yurt içinde, yurt dışında ikinci tur için artık kimse uğraşmasın. Güzel, net bir neticeyle, bu millete, bu ülkeye büyük hizmetler etmiş Recep Tayyip Erdoğan'ı 12'nci cumhurbaşkanımız olarak seçelim inşallah. Ben Bingöl'den, Genç'ten rekor destek geleceğine inanıyorum."

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Bakan Şimşek'ten kamuda tasarruf ve enflasyon açıklaması
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor