CHP'li vekil kürsüye bu pankartla çıktı

CHP'li Musa Çam, Soma’da maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin isimlerinin yazılı olduğu pankart ile Genel Kurul kürsüsüne çıktı.

CHP'li vekil kürsüye bu pankartla çıktı
CHP'li vekil kürsüye bu pankartla çıktı
GİRİŞ 17.07.2014 08:35 GÜNCELLEME 17.07.2014 08:35
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Kamuoyunda "Torba Yasa" olarak bilinen ve içerisinde Soma maden kazasında hayatını kaybeden işçilerle ilgili önemli düzenlemelerin de bulunduğu İş Kanunu ile Bazı Kanun ve Kanun hükmünde Kararnamelerde Değişiklik Yapılmasına Dair Kanun Tasarısının Genel Kurul görüşmelerinde partisi adına söz alan CHP İzmir Milletvekili Musa Çam, Genel Kurul kürsüsünde konuşma yapmadan önce beraberinde getirdiği ve üzerinde Soma maden kazasında hayatını kaybeden işçilerin isimlerinin yazılı olduğu pankartı kürsüye astı.

YORUMLAR 3
  • HalitBinVelit 9 yıl önce Şikayet Et
    iyide somada Şehit olan 301 kişi....AK parti mitingine katıldılar diye katledildiler......... ........CHP boşuna yere acitasyon yapmasın Biz suçluları çok iyi biliyoruz Bunun hesabı elbet sorulacak!!!!!!!!
    Cevapla
  • hakan asil 9 yıl önce Şikayet Et
    soma soma sormaaa. nedir bu soma sömürüsü.. Adamlar 301 kişi toprak altında ilken sesi çıkmaya DİSK-TİSK çeteleri şimdi işçileri gazlıyor. yörüyün angaraya, bu adamlara hükümet daha ne versin. üstüne bir de .. tövbe tövbe. ev veriyor, maaş veriyor, çalışma saati indirildi. emeklilik indirildi. daha ne olsun. nankör olmayın madenciler. sizi insan yerine koymayan dümenden hakknızı savunuyorlar. Dertleri bir avuç oyunuz
    Cevapla
  • Temiz Bey 9 yıl önce Şikayet Et
    CHPyi tanırım sinekten, çıkarı için yağ bile çıkarmaya çalışır !. bir kaç oy alablirmiyim diye şimdide somaya sarıldı ! yoksa sodaki madencileri düşündükleri için değil !
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kongo Demokratik Cumhuriyeti'nden madenlerini sömüren ABD'li dev Apple'a karşı hamle
Anne ve bebeğine önce otomobil, sonra kamyonet çarptı! Mardin'de feci kaza