Gökçek: Kılıçdaroğlu'nu esir almışlar

Melih Gökçek, “Paralel yapı, Kılıçdaroğlu’nu öteden beri esir almış durumda, paralel yapı ve baronlar ne derse birebir yapmaya mecbur” dedi.

Gökçek: Kılıçdaroğlu'nu esir almışlar
Gökçek: Kılıçdaroğlu'nu esir almışlar
GİRİŞ 08.08.2014 12:51 GÜNCELLEME 08.08.2014 12:51

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Melih Gökçek, TGRT Haber kanalında yayınlanan ‘Neler Oluyor’ programına konuk oldu. Gökçek, TGRT Haber ve İhlas Haber Ajansı Ankara Temsilcisi Batuhan Yaşar’ın sunduğu programda, gündeme dair önemli açıklamalarda bulundu.

“ÖNCEDEN BİLDİĞİNE GÖRE, KASETİ KILIÇDAROĞLU ÇEKTİRMİŞ OLABİLİR”

Gökçek, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun henüz yayınlanmamış bir kaset daha olduğu iddiası üzerine, “Bugüne kadar kasetten medet umanlar, ‘bundan sonra da bir şey elde edebilir miyiz?’ diye her an her şeyi yapabilirler. Bu kaset meselesinden bahsediyorsa, böyle bir kaset çıkarsa; ben Kemal Kılıçdaroğlu’ndan şikayetçi olurum. Bunu önceden bildiğine göre, en kötü ihtimalle kendisinin irtibatta olduğu biri bunu yaptı. Kemal Kılıçdaroğlu da bu töhmetin altında direkt kalır. CHP şunu anladı; ağzıyla kuş tutsa, baronlar arkasında yer alsa, hepsi arkasında dursa; Türkiye’de bunların iktidar olma şansı yok. Bu millet ‘bu kaset işlerinden vazgeçin’ diyor. Önceden bildiğine göre, kendisi de bu kaseti çektirmiş olabilir. Bu siyasi bir ahlaksızlık… Ama hala devam ettirmek istiyorlar” beyanında bulundu.

“PARALEL YAPI KILIÇDAROĞLU’NU ESİR ALMIŞ”

Paralelyapı ile Kılıçdaroğlu’nun ilişkilerinin eskilere dayandığını iddia eden Gökçek, “Paralel yapı, Kılıçdaroğlu’nu öteden beri esir almış durumda. Özellikle bu Balyoz Davası, Ergenekon Davası gibi davalarda, CHP milletvekillerinin yapmadıkları kalmadı. Hakimlere, savcılara demedikleri kalmadı. Daha sonra, sanıklar davaların paralel yapıyla, cemaatle ilgili olduğunu anladı. CHP’liler bu yönde açıklamalar yaptı. Dikkat ederseniz; Kılıçdaroğlu o zamanlar bu konu hakkında hiç konuşmadı. Kılıçdaroğlu, taa o zamandan beri paralel yapıyla alakalı… MHP genel idare kurulu, bu kasetlerden sonra, bir anda darmadağın oldu. Nasıl olur; böyle olur. Nasıl olur; sayın Balykal gibi olur. Herkes için bu manada olmayabilir, başka türlü kasetler de olur. Herkesin kıstırılabileceği bir şey vardır. İki tane milletvekili AK Parti’den istifa etti. Nasıl istifa etti? Demek ki, kıstırıldılar. Kılıçdaroğlu’nun da kıstırıldığını düşünüyorum. Kılıçdaroğlu, paralel yapı ve baronlar ne derse birebir yapmaya mecbur” ifadelerini kullandı.

“KILIÇDAROĞLU İLE BAYKAL MUKAYESE EDİLEMEZ”

Deniz Baykal’ın Kemal Kılıçdaroğlu’na göre daha iyi bir siyasetçi olduğunu belirten Gökçek, “Sayın Baykal bir daha gelemez. Keşke gelse ama tekrar gelebileceğini düşünmem. Kılıçdaroğlu ile Baykal mukayese edilemez. Baykal her zaman rakibimdi ama çok daha kaliteli bir siyasetçi. Kalması bizim işimize gelir ama Cumhurbaşkanı seçiminin ardından Kılıçdaroğlu kesinlikle gider” diye konuştu.  

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika haberi: Okullardaki yeni müfredat modeli açıklandı
Ergin Ataman'a yapılan Siyonist tehdit anı kamerada: Yeni görüntüler ortaya çıktı