Törene katılmayan CHP'yi eleştirdi

Erdoğan'ın Meclis Genel Kurulu'nda yemin edeceği töreni CHP'nin boykot etmesine 9'ncu Cumhurbaşkanı Demirel'den eleştiri geldi.

Törene katılmayan CHP'yi eleştirdi
Törene katılmayan CHP'yi eleştirdi
GİRİŞ 28.08.2014 17:52 GÜNCELLEME 28.08.2014 17:54
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Sabah Gazetesi Yazarı Yavuz Donat, telefonla görüştüğü Demirel'in, "Bu bir sivil itaatsizliktir, ben vekil olsam yemin törenine giderdim" dediğini aktardı.

YORUMLAR 11
  • ramazanARICI 9 yıl önce Şikayet Et
    şaşırdık.. Sayın Demirel doğrusu bizi şaşırttı, milletin temayülüne uygun bir ifade kullanmış. Sayın büyüğümüze millete tercüman olduğu için teşekkür ederiz.
    Cevapla
  • salih maraşlıoğlu 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP törene katılsa şaşardım zaten. Böyle giderseniz siz Sittin sene iktidar da olamazsınız seçimde kazanamazsınız. İnsan hiç mi değişmez yahu hiç mi ders almaz
    Cevapla
  • Murat Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    İçinde Millet Olmayan CHP!. Adı CHP'dir yaptğı normaldir! Daha fazla yoruma değmez. Son Söz; 2015 seçimlerinde görüşmek üzere.
    Cevapla
  • halil soba 9 yıl önce Şikayet Et
    CHP NİN YAPTIĞI SİVİL İTAASİZLİK DEĞİL.HALKA VEHALKIN KARARINA,TERCİHİNE İTAATSİZLİKTİR. CHP Yıllardır iktidar olmasa bile 1950 ye kadar tek parti döneminde devletin tüm kadrolarına yerleşmiş,bu kadrolaşma vasıtasıyla iktidar olmasa bile 2007 yılına kadar muktedir idi.Cumhurbaşkanı onlar için olmassa olmaz idi.İlk raundu Abdullah Gül ün cumhurbaşkanı seçilmesiyle kaybeden CHP şimdide R.T.Erdoğan ın cumhurbaşkanı olmasını içlerine sindiremediler.İstemedikleri biri hem cumhurbaşkanı olacak.üstelik karısının da başı kapalı olacak bu kabul edilebilir bir şey değil CHP için.CHP nin mecliste yemin törenine katılmaması sivil itaatsizlik değil,halka itaatsizlik,halka saygısızlık,halkın verdiği kararları içine sindirememezlik.Ama sindirecekler başka seçenekleri yok.
    Cevapla
  • Ruhi Kara 9 yıl önce Şikayet Et
    TERBİYESİZLİĞİNİ HER YERDE GÖSTERMELİLER. Çünki biz onları öyle tanıdık...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İki sektörde akıl almaz rakamlar! Devleti soymuşlar, maliye peşlerine düştü
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak