'Hasip Kaplan sen de teröristsin!'

Meclis Plan ve Bütçe Komisyonu'nda İçişleri Bakanlığı'nın 2015 yılı bütçesi üzerinde yapılan görüşmelerde "Kürdistan" gerginliği yaşandı.

'Hasip Kaplan sen de teröristsin!'
'Hasip Kaplan sen de teröristsin!'
GİRİŞ 17.11.2014 14:04 GÜNCELLEME 17.11.2014 14:19
Bu Habere 12 Yorum Yapılmış

MHP Milletvekili  Mehmet Günal'ın, "Türkiye topraklarında Kürdistan var mı? Yüce Divan'a çıkacak yargılanacak olan Bakan’a soruyorum" deyince, araya giren HDP'li Hasip Kaplan, "Evet var, bal gibi var. Güneşin var olduğu gibi?" yanıtını verdi.

Günal da, "Burası Türkiye toprakları  ve şehit kanlarıyla sulanmış topraklar. Kim 'Kürdistan var' diyorsa teröristtir, eğer sen de söylüyorsan Sayın Kaplan sen de teröristsin" diye tepki gösterdi.

Görüşmelere bu nedenle ara verildi.

YORUMLAR 12
  • dün kürt yoktu 9 yıl önce Şikayet Et
    bugünde kürdistan yok deyince yok olur ve bizde arı duru türklük naralarımızla dünyayı feth eder avurur gideriz bırakın dünya ne yaparsa yapsın yeterki kürt ve kürdistan yok demeye devam edelim bize yeter. not kürt falan değilim konya lıyım bilmem kaç kuşaktan.
    Cevapla
  • gonyalı 9 yıl önce Şikayet Et
    etliekmeği çok kaçırmışsın herhal, ne dediğin anlaşılımıyor.
    Cevapla
  • alper 9 yıl önce Şikayet Et
    kurtuluş savaşında yunanlulara yenilmedik masa başında AKP'lilere yeniliyoruz
    Cevapla
  • fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    masa başında yunanlılara yenilmedikte o adaları nasıl elimizden aldılar.orda masa başında çokmu kıvrak zekalı idik
    Cevapla
  • aksaray 9 yıl önce Şikayet Et
    pardon siz kimsiniz?
    Cevapla
  • ERDEM 9 yıl önce Şikayet Et
    Alper Bey, AKP yi savunmak için yazmıyorum onlarında yanlışı doğrusu vardır oturur insanlar eleştirir ama kurtuluş savaşını yanlış biliyorsunuz... doğru kurtuluş savaşında yenilmedik ama masa başında ingilizlere yenildik yunanlılara yenilseydik de bundan farkımız olmazdı. geçmişte neler yaşandığını birilerinin sadece bilmemiz gerektiği kadarını tarih kitaplarına koyarak kafamıza soktular kimin ne naneler yediğini bu ülkeyi üç kuruşa saattıklarını zafer diye bizlere masal gibi anlattılar ve çoğumuzda bunu bal gibi yedik vesselam..
    Cevapla
  • Hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    Kurtuluş savaşında yenilmeyen siz değildiniz. Halktı!.
    Cevapla
  • misafir1 9 yıl önce Şikayet Et
    abdurrahman beye oturup kalkıp erdoğana yükleniyorsunuz haklısınız meyve veren ağaç taşlanır
    Cevapla
  • Abdurrahman Al Kadiri 9 yıl önce Şikayet Et
    akp liler iste boyle oturup izlerler.Turkiye'yi bolmeye calis,devirmeye calis,umurunda olmaz ama hukumete bir sey soyle,iktidardan indirmeye calis,vatan haini ilan edilip,vergi mufetteslerini,satilik hakimleri ve RTE polis ordusunu devreye sokar.Iktidarima bisey olmasinda gerisi onemli degil
    Cevapla
  • Cafer UÇA 9 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemizde, biz Türk'ler kadar Kürt'ler de var, asırlardır bu topraklarda berabe yaşadık ve beraber mücadele verdik. Etnik bir kesimi yok sayamazsınız. 1923 Mayısına kadar sorun yoktu, İstiklal marşımız bile tamamen dini ve milliyetçilik üzerine yazılmıştı. Lozan antlaşması ile neler değişti de Anadolu tarihi ve inancı ile yaşam kültürü hiç bir ayırım yapmadan bütün Anadolu halkını, tarihi dini ve kültürel asimilasyona tabibi tutuldu. Devletin bu kararına karşı olanlar ya sürüldü "Mehmet Akif Ersoy gibi" kaçamayanlar da asıldı. Devlet yeni uyguladığı Avrupa-i yaşam kültürünü Anadolu halkına dayattı. Önce bunu sorgulayın o zaman her şey yoluna girer.
    Cevapla
  • mustafa 9 yıl önce Şikayet Et
    havlayan köpek ısırmaz derler..eğer bir kimse fikrini söyleyemezse,zannederki çok doğru düşünüyorum,yalnışını göremez,gerçekleşip gerçekleşemeyeceğini göremez..kobaniyi bahane ederek başkaldırmaya çalışmışlar,süreç bitti demişlerdi,ancak sıkıyı görünce nasılda 180 derece çark ettiler,gördünüz değil mi..mecliste laf çakmakla olmuyor bu işler..derler ya lfla peynir gemisi yürümez..birileri laf yapar,hükümet İŞ yapar..
    Cevapla
  • hakan 9 yıl önce Şikayet Et
    agzına saglık vekılım
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yazar Dursun Ali Taşçı son yolculuğuna uğurlanıyor
Kamuda tasarruf dönemi! İlk etapta bin araç satılacak