MHP - BBP 2015 seçimlerinde ittifak yapacak

MHP - BBP'nin 2015 Haziran seçimlerinde tek parti çatısı altında seçimlere gireceği iddia edildi.

MHP - BBP 2015 seçimlerinde ittifak yapacak
MHP - BBP 2015 seçimlerinde ittifak yapacak
GİRİŞ 22.12.2014 11:26 GÜNCELLEME 22.12.2014 16:22
Bu Habere 62 Yorum Yapılmış

Serkan Üstüner'in haberi...

Haziran 2015 seçimlerine 6 ay kala parti kulisleri de hareketlenmeye başladı. Son yapılan anketlerde AK Parti’nin yüzde 50 bandına çok yakın olması muhalefet partilerinde ittifak arayışlarını hızlandırdı.

MİLLİYETÇİ CEPHE KURULUYOR

Milliyetçi cenahın  2015 seçimlerine tek çatı altında gireceği iddia edildi.

Büyük Birlik Partisi (BBP) seçimlere MHP çatısı altında girecek. Milliyetçi oyları bölmemek adına ve yeni bir rüzgar yakalamak için MHP’de bu ittifaka ‘evet’ dedi.

Yapılan görüşmeler neticesinde BBP genel başkanı Mustafa Destici’yle beraber 3 partili seçilecek yerlerden milletvekili adayı yapılacak. Böylelikle 2015 seçimlerinde MHP – BBP ittifakıyla milliyetçi bir blok oluşturulup seçime öyle girilecek.

Büyük Birlik Partisi'nden açıklama:

Büyük Birlik Partisi (BBP) Genel Başkan Yardımcısı Ünsal Karabulut;  'haber7.com'da yayınlanan 'MHP - BBP 2015 seçimlerinde ittifak yapacak' başlıklı habere ilişkin yaptığı açıklamada "Meclis dışında bırakılmasına rağmen 'faaliyetleri', 'Demokrat Duruşu', 'Projeleri' ile milletimizin nezdinde önemli bir yere sahip olan Büyük Birlik Partisi yükselen bir partidir. Tek başına girecek şekilde seçim çalışmalarına devam etmektedir" dedi.

serkan.ustuner@haber7.com

YORUMLAR 62
  • bilgin 9 yıl önce Şikayet Et
    herkez ne söylerse söylesin, yine ülkemizin bu bölünme oyunlarına ve iç savaş çıkarma girişimlerine. milli ve manevi değerleri olan partiler bu oyunu bozacaklar dır. yaşasın ittifak.
    Cevapla
  • ismet özgüven 9 yıl önce Şikayet Et
    BÜYÜK BİRLİK PARTİSİ ile uğrasmayı bırakın artık. Allah askına bırakın. hazineden 1 kurus almıyor, yıllardır milleti ve devleti için çalışıyor.
    Cevapla
  • sancar 9 yıl önce Şikayet Et
    milliyetçiler tek çatı altında olmalı..ülkücüler sadece bbp ve mhp dedir..ülkücü partiler birleşecek inşaallah..
    Cevapla
  • mürşit 9 yıl önce Şikayet Et
    80'e kadar MHP'nin sloganı:TÜRKLÜK GURUR VE ŞUURU,İSLAM AHLAK VE FAZİLETİ idi.80 den sonra Yazıcıoğlu ile birlikte İSLAM AHLAK VE FAZİLETİ ayrılıp BBP OLDU.YAZICIOĞLU rahmetli olunca da İSLAM AHLAK VE FAZİLETİ BBP'den atıldı.Şimdi MHP ile BBP de TÜRKLÜK GURUR VE ŞUURU kaldı.Yok aslında birbirinden farkı.
    Cevapla
  • Mustafa Cifci 9 yıl önce Şikayet Et
    Geçmiste ANAP ile nasıl ittifak oldu ise bu seçimdede herhangi bir parti ile ittifak mümkün ancak bazıları BBP`nin tamamen kapanp MHP`ye geçecegi yada MMP`nin tamaman kaptılıp BBP`ye katılacagı gibi dogru olmayan art niyetli haberlere kimse kulak vermeyin , Zira böyle bir durum her iki kesim içinde asla mümkün degil
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye'nin en iyi işverenleri belli oldu! 600’den fazla şirket analiz edildi...
Erdoğan'ın duyurduğu haber ses getirdi! ABD'li dergi yazdı: Bir sonraki süper güç...