İstanbul'da CHP'li 11 ilçe başkanı istifa etti

CHP'li 11 ilçe başkanı, milletvekili aday adaylığı için görevinden ayrıldı.

İstanbul'da CHP'li 11 ilçe başkanı istifa etti
İstanbul'da CHP'li 11 ilçe başkanı istifa etti
GİRİŞ 25.12.2014 16:36 GÜNCELLEME 25.12.2014 16:37
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

İstanbul'da CHP Avcılar, Bahçelievler, Bakırköy, Beyoğlu, Esenler, Eyüp, Gaziosmanpaşa, Kadıköy, Zeytinburnu, Kağıthane, Kartal ilçe başkanları, milletvekilliği aday adayı olmak için istifa etti.

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, il başkanlığında gerçekleştirilen törende yaptığı konuşmada, ilçe örgütlenmesini, siyasi örgütlenmenin özü olarak gördüğünü söyledi.

Murat Karayalçın, siyasetin en yoğun, en sıcak olarak ilçelerde yapıldığını gördüğünü ifade etti.

Karayalçın'ın konuşmasının ardından CHP Avcılar İlçe Başkanı Bayram Acar, Bahçelievler İlçe Başkanı Rıza Akpolat, Bakırköy İlçe Başkanı Sait Yücel, Beyoğlu İlçe Başkanı İnan Güney, Esenler İlçe Başkanı Halil Özden, Eyüp İlçe Başkanı Ahmet Kartalkanat, Gaziosmanpaşa İlçe Başkanı Mehmet Polat, Kadıköy İlçe Başkanı Necati Ekşi, Zeytinburnu İlçe Başkanı Metin Doğan ve Kağıthane İlçe Başkanı Zeynel Öztürk kısa konuşma yaparak, milletvekili aday adayı olmak için istifalarını açıkladı.

Kartal İlçe Başkanı Kamer Gök'ün de dilekçesini verdiği ancak toplantıya katılamadığı belirtildi.

CHP İstanbul İl Başkanı Murat Karayalçın, istifa eden ilçe başkanlarına teşekkür yazısı sundu ve hatıra fotoğrafı çektirdi.

YORUMLAR 3
  • dadaş 9 yıl önce Şikayet Et
    şişlide olduğu gibi,bu chp nin işi gücü kaos ve kadrolaşıp-pkk ya destekçilik(((
    Cevapla
  • temel candan 9 yıl önce Şikayet Et
    inanma kardeşim aday adaylığı ayağına partiyi komple ele geçiriyor bazıları:)) haberin olsun:) birde bakacaksın ki chp nin yerinde yeller esiyor Bak o zaman söz ver ve partini değiştireceksin tamammı kardeşim:)
    Cevapla
  • dadaş45 9 yıl önce Şikayet Et
    aslanlarım benim geç kaldınız 2015 de millet sizleri dört gözle bekliyor kılıcdaroğlu gibi bir lideriz varken 2015 ancak nal toplarsınız chpe bitmiştir vesallam
    Cevapla
DİĞER HABERLER
MSB duyurdu: Çok sayıda terörist öldürüldü
Altın fiyatlarında sert yükseliş