4 anket şirketine göre AK Parti'nin oy oranı

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, son anket sonuçlarını paylaştı.

4 anket şirketine göre AK Parti'nin oy oranı
4 anket şirketine göre AK Parti'nin oy oranı
GİRİŞ 06.01.2015 13:42 GÜNCELLEME 06.01.2015 17:42
Bu Habere 30 Yorum Yapılmış

AK Parti Sözcüsü Beşir Atalay, AK Parti'nin oy oranının yüzde 48 olduğunu söyledi. Dört ayrı kamuoyu şirketiyle çalıştıklarını ve aylık olarak ülke gündemine ilişkin de kamuoyunun eğilimini tespit etmeye çalıştıklarını anlatan Atalay, Meclis'te Yüce Divan kararı çıksa bile bunun oy oranlarını etkilemeyeceğini ileri sürdü.

Beşir Atalay, Habertürk Ankara temsilcisi Veyis Ateş'in sorularını cevapladı. "17 ve 25 Aralık soruşturmaları "paralel yapınının" hükümetimize ve partimize darbesi ve ihanetidir" diye konuşan Atalay, yurt dışında Türkiye'ye yönelik tüm eleştirilerin ve iddiaların kaynağının da cemaat olduğunu ileri sürdü. 

 İşte Atalay'ın açıklamaları:

AK PARTİ'NİN OY ORANI
 
Bizim bu olaylar olduktan sonra iki seçim yapıldı. Bunu görmek lazım. Bizim araştırmalarımız var. Bu konuda çok dirayetli, kararlı tutumuyla bizim kendi tabanımız ve milletimiz bize inandı güvendi. Bu siyasi bir darbedir, komplodur. Bu istikrarın bozulmasını istemediler. Türkiye bu 12 yılda çok büyüdü. Ülkenin her köşesi yatırımlarla dolu.
 
Elimizde kamuoyu yoklamaları var son yoklamada halkın desteği yüzde 48'dir. Aylık gündemde tüm konuları soruyoruz. Şu anda aralık araştırması yaptık. 2014 yılının da araştırması da var ANAR ve Pollmark'ın. Bunların sunumunu yapacaklar.
 
Dört araştırma şirketiyle çalışıyoruz ve onlar dönüşümlü olarak yapıyorlar. Şu anda bir hayli yoğun çalışıyorlar. İl genelinde çalışmalarımız var. Bizim yüzde 50 bandındaki oy oranımız devam eder. Trendi bozan şeyler yok. Biz bunu görüyoruz. Soruşturma komisyonunun kararının şu veya bu olması çok fazla etkileyeceğini düşünmüyorum.

YORUMLAR 30
  • levent şahin 9 yıl önce Şikayet Et
    ben ve ailemde bulunan 5 kişi dahil akp kurulduğundan beri başka b partiye oy atmadık ve her seçim öncesi oy oranlarını çok az b yanılmayla tahmin edebiliyorum çünkü insanlara seçim öncesi mutlaka sorarım nereye atacaksın oyunu diye ve bu seçimlerde akp nin oyu %35 i geçmez ve artık dur demenin zamanı geldi bence benim gibi düşünen milyonlarda dur diyecek arkadaşlar haberiniz olsun %50 asla %35 alırsa öpsün başına kotsun
    Cevapla
  • güneyli 9 yıl önce Şikayet Et
    %52' nin altına düşmez.Çünkü bu millet Kadir şinasdır.Ve artık oynan oyunları biliyor ve bu oyunlarıda çok iyi bozdu bozmaya da devam edecek
    Cevapla
  • Fatih 9 yıl önce Şikayet Et
    Tabi canım moralleri yüksek tutmak gerekiyor, ışığını yansıt ki insan aydınlandım zannetsin...
    Cevapla
  • Bilge 9 yıl önce Şikayet Et
    Boş ver anketi manketi.Seçimde hesaplaşacağız nasıl olsa.Ben de bir şey biliyorsam o da Akp'nin yüzde 40'ı bile alamayacağıdır.Hatta ileri gidiyorum.Yüzde 35 alırsa öpsün başına koysun diyorum.Sessiz yığınların sesini unuttu Akp.
    Cevapla
  • ibrahim 9 yıl önce Şikayet Et
    27 yillik chp diktatörlügü olmasaydi.akp %80 oy alirdi.miletin bilinci,bilinc alti,bilinc ötesi zorbalikla etki altina alindi.insanlarin beyni o kadar yikandi ki,dünyada hicbir ülkede olmayan kemalizm gibi bir mitolojiye inanan milyonlar var.bize anlatilanlarin yalan olabilecegini düsenecek halde bile degiller.türk milleti tarihine ihanet etti,ve sürünüyor.akp henüz ciddi adimlar atamadi.bir ayasofyayi acmaktan aciciz.önceki dönemler gibi ab'nin pesinden kosuyoruz.durum kötü
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Altın fiyatlarında sert yükseliş
Bedava dağıttı, duyan oraya koştu! Markette 30 TL