Yeni Türkiye'nin yeni Karabük'ü olacak

AK Parti’nin kuruluşundaki temel taşlarından, deneyimli siyaset adamı Mustafa Yüce, Karabük'ten milletvekili aday adayı oldu.

Yeni Türkiye'nin yeni Karabük'ü olacak
Yeni Türkiye'nin yeni Karabük'ü olacak
GİRİŞ 18.03.2015 14:52 GÜNCELLEME 18.03.2015 14:52
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Milli Görüş geleneğinden gelen, 2002 öncesinde bulunduğu partide gençlik kolları başkanlığı yaparak ilçede adeta gençlik ordusu kuran Yüce, inandığı davaya milletvekili olarak hizmet etmek istiyor.

Bu kutlu yola neden çıktığıyla ilgili düşüncelerini kaleme alan AK Parti Karabük Milletvekili Aday Adayı Mustafa Yüce, şu açıklamalarda bulundu:

Niçin milletvekili olmaya karar verdim, neden siyaset ve neden AK Parti?

Ülkemiz AK Parti’nin iktidara geldiği 2002 yılından bu yana büyük değişim ve gelişim içerisinde. Bunları tek tek sıralamak elbette mümkün değil.

Duble yollar, havaalanları, telekomünikasyon, hastaneler, okullar vs.

Bunlar hepsi beş duyu organlarımızla pekâlâ fark edile bilinen gelişmelerdir.

Bütün bunlara ilaveten AK Parti’nin bizlere kazandırdığı asıl en büyük kazanım bunlardan da öte bir zihniyet değişikliğidir.

Devletin tüm kurumlarıyla bir ‘kimlik siyaseti’nden ziyade bir ‘hizmet siyaseti’ni öncelemesidir. İşte tüm bu gelişmelerin ardında yatan neden millete hizmeti esas alan bu zihniyet değişikliğidir.

Ve bu değişiklik, Edirne’den Hakkâri’ye, Sinop’tan Hatay’a tüm yurt çapında kendini göstermektedir. Bu zihniyet değişikliğinin olumlu sonuçlarını bir vesile ile Türkiye’nin değişik bölgelerine seyahat etme imkânı olanlar rahatlıkla görebilir.

Türkiye 13 yıllık AK Parti hükümetleriyle Cumhuriyet tarihinin en başarılı hizmetlerine imza atmaktadır. Bu hizmetleri sadece 780 bin km² den oluşan ülkemizin yansıra, Afrika’da, Orta Asya’da, Orta doğuda ve benim kökenlerimin yaşadığı Balkanlarda da görebilmek mümkündür.

Türkiye bu haliyle bir dünya ülkesi olma yolunda hızla ilerlemektedir.

Sayın Başbakanımızın olağanüstü büyük kongrede “büyük restorasyon” olarak dile getirdiği yenilenme ve gelişme ve 2023 Türkiye’si hedefleri kuşkusuz tüm milletimizin gönlünde bir heyecan oluşturmuştur

Özelde kendi çevresi ve genelde de ülkesi için hayalleri olan büyük küçük herkes bu yeni Türkiye ideali etrafında adeta kenetlenmiştir.

Bendenizde başta Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan ve Başbakanımız Sayın Prof. Dr. Ahmet Davutoğlu’nun çizdiği Yeni Türkiye idealinde karınca kararınca katkımın olmasını arzu etmekteyim.

Bundan 14 yıl önce Ak Parti’mizin kuruluş günlerinde teşkilatımızda görev alırken, Türkiye’nin değişim ve gelişiminde katkı sağlayamasam da en azından “ağzına aldığı su ile Nemrudun ateşini söndürmeye giden karınca” misali, Türkiye’nin içinden geçtiği bu hassas ve önemli dönemde, tarih önünde taraf olduğumu deklare etmiş olacağımı düşündüm.

Belki bu sayede gelecek nesle olan görevimi ifa etmiş olacaktım.

İşte bu nedenlerle ilk kuruluşundan itibaren Ak Parti saflarında aktif siyaset yapma kararı aldım.

Nasıl ki Cumhurbaşkanımınız ifadelerinde geçtiği şekliyle 3 Kasım 2002; Yeni Türkiye’yi müjdeleyen “Türk Baharı”nın tarihi ise, 7 Haziran 2015 Yeni Türkiye’nin ihya ve inşasının en önemli adımının atıldığı tarih olacaktır.

Çok daha güzel yarınlara hep birlikte elele gönül gönüle ulaşmak ümidiyle…

YORUMLAR 1
  • erdem 9 yıl önce Şikayet Et
    Degerli alevi kardeslerim alevilik dinmi yoksa mesepmi bunu aciklik getirirmisiniz bilgim olmadigi icin soruyorum tesekurler
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Mehmet Büyükekşi olaylı sezonda yaşananlar için kulüpleri suçladı!
Özgür Özel'in 23 Nisan çocuğuna koltuk tembihi!